Sabri hem tebrikler hem de çok teşekkürler... Senin bireysel emeğin ve bu alandaki azminin yanında bizim yaptığımız destek detay kalır. Eline,emeğine sağlık. Maddi imkansızlıklara, teknik ekipman yetersizliğine ve ülke olarak bu alanda yaşanan know-how eksikliğine rağmen iyi niyetle ve tutkuyla yapılan bir iş, yorumlardan da anlaşılacağı üzere bir karşılık bulmuş, ülkemiz doğa belgeselciğinin geleceğine dair bizlere ümit vermiştir diye düşünüyorum. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte nitelilikli teknik ekipmana ulaşılabilirliğin nispeten kolaylaşması, kullanıcı dostu olması ile, bu alanda yapılabilecek profesyonel çalışmaların yakın zamanda artacağını ve dolayısıyla çok daha kaliteli işlerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Ancak sektörün gelişmesi, bu yapılan işlerin bir ekonomik karşılığı olduğu zaman gerçekleşecektir. Sponsorların, derneklerin,vakıfların veya televizyon kanallarının, yurtdışındaki muadillerine göre verdikleri komik bütçeli destekleri, ilgisizlikleri veya vizyonsuzlukları için suçlamayı doğru bulmuyorum. Çünkü bugüne kadar çok az nitelikli iş ortaya konmuş ülkemizde. Kaliteli işler, güzel örnekler çoğaldıkça bu yapımlara olan talep kendiliğinden doğacak. Maalesef belli bir süre, kısıtlı imkanlarla en iyisi için uğraşmak ve kendimizi geliştirmek için çabalamalıyız diye düşünüyorum. Bu ancak, bunun bir ekip işi olduğunu unutmamakla, bu alanda çalışan ve çalışacak insanların maddi ve manevi tatmin yaşamaları ile olacak. Tekrardan tebrikler, en kısa zamanda görüşmek üzere...