Merhaba Tamer Bey,Ben istekte bulundum. Takvimi şimdiden çok merak ediyorum.Emekleriniz için çok teşekkürler.Selamlar
her yıl takipçisiyiz, bekliyoruz sabırsızlıkla:)
hemen doldurdum formu:)elinize sağlık..
Adaş masamda iki takvim var biri Trakuş diğeri senin.Yeni yılda da masamın üzerinde olmasını dilerim:)
Geçen sene utanıp isteyememiştim, bu sene aştım kendimi ve formu doldurdum...Ne yalan söyliim hep merak etmişimdir.Şimdiden teşekkürler.
http://www.tamerzeybek.com/takvim.php adresi bende açılmıyor takvimden bende istiyorum ama.
Geçen yıl ilk takvimimi alınca çok sevindim ve memnun oldum, bir yıl boyunca sürekli masamda görmek te ayrı bir memnuniyet oldu , o nedenle hemen formu doldurdum , bu yılki fotoğrafları merakla bekliyorum. Emeklerinize şimdiden teşekkur ederim.Selamlar...
Tamer Bey,Sitenizde Formu doldurdum sabırsızlıkla ilk takvimimi bekliyorum ;) emekleriniz için şimdiden teşekkürler
Hemen formu doldurdum....Şimdiden teşekkürler
süpersiniz :))emekleriniz için ne kadar teşekkür etsek az..selam ve sevgilerimle..
Bende isterem.
Takvimler Yurtiçi Kargo ile bu gün yola çıkıyor 1-2 gün içersinde elinize ulaşır..Umarım beğenirsiniz..Selamlar..Tamer Zeybek
Sevgili adaş takvimin şimdi elime geçti,yine güzel mesajlar vermişsin.Fotoğraflarının güzelliği ve kalitesi tartışılmaz zaten.Çevre ve doğal hayat için verdiğin hizmetler için çok teşekkür ederiz.Sevgiler........
Teşekkürler, takviminizi aldım. Tekrar elinize sağlık...
Merhaba Tamer Bey,takviminiz bugün elime ulaştı. Harika bir çalışma.Elinize,emeğinize sağlık.Çok teşekkür ederim,selamlar...
merhaba Tamer Bey, az önce 2008 takvimimi bir hışımla yerinden kaldırıp büyük bir zevkle takviminizi yerleştirdim. çok teşekkür ederim; nihayet benim masamı da kuşlar şenlendirdi. elinize sağlık.
Takvimi bugün ulaştırdılar, fotoğrafları ve mesajlarıyla birlikte çok dikkat çekici olmuş, elinize sağlık Tamer Bey, teşekkürler...
Ben de şimdi aldım takvimi. :)Harika fotoğraflarınız ile çok güzel bir takvim olmuş.Elinize, emeğinize, kesenize sağlık.Tekrar çok teşekkür ederim.Selamlar
Titizlikle ve emekle hazırlanmış bir takvim.Başta Tamer, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Çok teşekkürler arkadaşlar..Güle güle kullanın..Umarım 2009 yılında hep yüzümüz güler..
Benimki hala gelmedi. Kıskanmaya başladım:)
Elinize sağlık, çok beğendim.. Bana da yeni ulaştı..Teşekkürler..
Merhabalar,Çok teşekkür ediyoruz Tamer Bey, çocuklar gibi sevindik:) Harika olmuş emeğinize, yüreğinize sağlık. İyi çalışmalar...
bu gün aldım takvimiçok teşekkür ederim Tamer Bey..
Tamer Bey,takvimler bugün ulaştı, çok çok güzel olmuş. elinize sağlık. çok teşekkür ediyorum.
Tamer Bey süpersonik hızdasınız. Siparişi dün verdim, bugün geldi :))Teşekkür ediyorum, her zamanki gibi müthiş güzel :)
Tamer bey ,Hediyeniz için çok teşekkür ederim. P.tesi formu doldurdum, çarşamba günü takviminiz elime ulaştı. Kargo parasıni bile ödetmemişsiniz. Çook mahcup oldum. İlginize ,emeğinize,kesenize bereket. Kuşlarda harika. 2009 yılında bütün nadir türler önünüze çıkar inşallah :)Hayırlı günler.
Çok teşekkürler Tamer Bey, emeklerinize sağlık...
Tamer Bey merhaba,Bir süreliğine masamda iki takviminiz olacak. Gene nefis ve bakmaya doyulmaz fotoğraflar. Çok teşekkür ederim.Sevgilerimle.
Tamer Bey, takviminiz ulaştı, teşekkür ederim. Bu yılki sloganınız da çok anlamlı; ÇEVREMİZDE YAŞAYAN CANLILARA KÖTÜ MUAMELE YAPMAYALIM, YAPTIRMAYALIM.Saygılarımla, Alp.
Çok teşekkür ederim Tamer bey elinize sağlık çok güzel bir takvim olmuş. Masamda baş köşede yer alıcak takviminiz.
Tamer Bey takviminiz elime ulaştı çok teşekkürler.tasarım, tür seçimi açısından başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler .nice yıllara.
Tamer Bey, takvim dün elime ulaştı. Birbirinden güzel fotoğraflarla çok güzel bir takvim olmuş. Ellerinize sağlık. Çok teşekkür ederim.
Tamer Bey çok güzel ve özenli bir çalışma olmuş ellerinize sağlık. Ayrıca çok teşekkür ederim. 24 saatten daha kısa sürede ulaşmasınada çok şaşırdım:) Tekrar teşekkürler...
Takvimler için çok teşekkür ederim.
Taner Bey kesenize bereket Allah işinizi rast getirsin takvimi az önce aldım her zaman ki gibi özenli çok beğendim.Teşekkür ederim emekleriniz uğraşlarınız için.
takviminiz çok kısa sürede elime geçti, çok teşekkür ederim..
Tamer bey, takviminiz elime ulaştı. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Çok teşekkür ederim.
Takvim Doğa Kulübü nün malı olduğuna göre hemen C Demirbaş a kaydedildi:) Çok teşekkürler Tamer Zeybek, bütün coşan öğrencilerim adına:))
Tamer Bey,Takviminiz elime şirket toplantımızın şehir dışında olması sebebiyle gecikmeli de olsa ulaştı.Emekleriniz için çok teşekkürler.
Tamer bey takvim elime ulaştı çok teşekkürler.Harika bir takvim olmuş ellerinize sağlık.
Tamer Bey, takvim bugün elime geçti. Elinize emeğinize sğlık, teşekkürler...
Tamer Hocam her yıl birbirinden güzel fotolarıyla masalarımızı süsleyen takvim için emeklerinize sağlık diyorum. Teşekkürler...
Tamer bey güzel takviminizden eğer hala elinizde kaldı ise bende alabilirmiyim. Eğer gönderebilirseniz lütfen kargoyu ödemeli gönderin. Selamlar...
çok anlamlı bir yeni yıl hediyesi oldu :))emeği geçenlere ve size huzur dolu bir yıl diliyorum..selam ve sevgilerimle..