TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Nikon d500 değerlendirmesi

vogel vogel 30.05.2016 14:30:00
Dpreview Nikon D500 ün değerlendirmesini tamamlamış ve 91 puanla altın madalya vermiş. Test ettiğimiz en iyi DSLRlar arasında diyorlar.

Canon 7D Mark ii ye geçemeye hazırlandığım sıralar, bu sonuç bana iyi gelmedi. Ama, tüm ekipman Canon olduğu için mecburen Canon 7D Mark ii ye devam. Nikoncu arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

Ayrıntılı değerlendirme için bknz: http://www.dpreview.com/reviews/nikon-d500

kingfisher kingfisher 17.06.2016 12:38:00

İlgi duyan arkadaşlarımız Google'da "Nikon d500 reviews" araması yaptıklarında birçok D500 değerlendirmesine ulaşabilirler. Ben aşağıdaki Ken Rock Well''e ait değerlendirmeleri aydınlatıcı buluyorum. http://kenrockwell.com/nikon/d500.htm Diğer taraftan her değerlendirmeyi dikkatle incelemek lazım. Tüm kamera üreticilerin iyi değerlendirmeler almak için çeşitli yollara başvurdukları şüphesiz. Diğer taraftan değerlendirmeleri yapanlar genelde yalan yazmaktan kaçınıyorlar. Ancak, bazı noktaları geçiştirdikleri izlenimini veriyorlarsa, başka değerlendirmelerde bu konularda neler yazıldığına dikkat etmek yararlı. Bir de uzmanlar, her kamerada eksik ve zayıf noktalar yakalama eğilimindeler. Teknik bakımdan en iyi kameralarda dahi genelde bazı kusurlar buluyorlar. Buldukları kusurların önemli bölümü bence keyfe keder veya çok istisnai durumlar dışında ihtiyaç duyulmayan konularda oldukları izlenimini veriyorlar.

Tarkany Tarkany 31.05.2016 11:22:00

Yakin zamanda 7d MarkII ye gecmis biri olarak diyebilirim mi tereddüt etmeyin alin, iyi makine, 7d den sonra ilac gibi geldi

cihaner62 cihaner62 30.05.2016 19:12:00

Özellikle oto dergi testlerinde tüm kategorilerde varsa vw grubu modelleri hep birincidir.

vogel vogel 30.05.2016 18:14:00

Dediğiniz doğru. Yeni çıkan bir ürün için karara varırken benim yaptığım şu: bir kaç farklı kuruluşun değerlendirmesi ve Amazon'da kullanıcı yorum ve değerlendirmelerine de bakıyorum.

Cengaver53 Cengaver53 30.05.2016 17:24:00

Bu siteler ne denli güvenli? Ben birçok teknoloji forumuna üyeyim örneğin dizüstü forumlarında ekran kartı işlemci gibi donanım performansları bazı hatırı sayılır siteler tarafından piyasaya çıkar çıkmaz farklı marka bilgisayarlarda test edilir ve bazen abartılı puan verildiğini görüyorduk kendimizde test ettiğimiz için onun için pek itibar etmiyorum.Firmalar bu sitelerle bağlantılı iş yürütebiliyor puan şişik verebiliyor.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT