TRAKUS 2009 masa takvimi
furtun 6.12.2008 07:14:00
2009 TRAKUS MASA TAKVİMİ
Takvim fotoğraf seçimleri ve takvim tasarımı tamamlandı, bayram sonrası basılacak.
Takvime renk katacağını düşündüğümüz 20 tür seçildi, bu 20 türden takvim tasarımına uygun olan ve farklı üyelere ait 7 şer fotoğraf istendi.
Tür adedini 20 tutarak şansımızı artıracağımızı varsaymamıza rağmen bu 20 türden takvime uygun 6 türün fotoğraflarını tamamlayabildik. Diğer 7 türü bu 6 türde olamayan üyelerden seçmeye çalışmak bizi epey zorladı.
Sonuçta 13 ön, 13 arka zemin, 52 arka küçük toplam 78 fotoğraftan oluşan takvimi 77 üyeye paylaştırabildik. Ön sayfada geçen sene yer alan üyelerden sadece ikisine yer vererek bu sene değişik 11 üyemize ön sayfada yer ayırmış olduk.Serhat Beyin Esit takviminde farklı fotoğraflar kullanma kararı ile her iki takvimde ön sayfayı paylaşan üye adedi 26 oldu.
Takvim çalışmalarının en zor tarafı fotoğraf istememize rağmen yer veremediğimiz üyeler olması. Bir yandan güzel bir ürün çıkartmaya çalışmak, bir yandan mümkün olduğu kadar çok üyeye yer vermek üniversitenin en gıcık hocasıyla yaşanmış trigonometri derslerinden daha zorluydu.
Bu yıl değişik bir dağıtım sistemi uygulayacağız. Her ilde bir veya birkaç dağıtım noktasına göndereceğimiz takvimler söz konusu ildeki üyelerimiz tarafından bu noktalardan alınacak.
Bazı üyelerimizin arabalarının bagajlarında bizim için yer ayırmaları, illerindeki üyelerle takvim dağıtım amaçlı araziler organize etmeleri gerekecek. GÖNÜLLÜ ÜYELER ARANIYOR. Geçen yıl yaşadığımız sorunlara rağmen bazı üyelerimizin üye bilgilerini tam olarak girmedikleri görünüyor. Eksik bilgiler bu dağıtım sistemi ile bile size ulaşamamıza neden olabilir. En geç 18.12.2008 e kadar bilgilerinizi güncellemenizi rica ederiz.
Dağıtım listeleri ve yerleri bu forumda yayınlanacaktır.
Herkese iyi bayramlar.