Nikon Monarch ED camın avantajı tartışılmaz fiyat performansı da çok başarılı Fakat Nikon yeni bir modeli var Prostaff 3s 10X42 1000 metrede 122 metre görüş alanına sahip vede 575 gr 10X42 Tercihiniz ise bu modelden daha geniş gösteren bulamadım ben Saygılarımla
Evet umumunuza teşekkür ederim,değerli görüşleriniz için nikon monarch gerçekten iyiymiş, ama ilerleyen zamanlarda inş :) nikon aculon 10x42 biraz daha araştırayım bunda karar kılabilirim.
Bende nikon action 10x50 kullanıyorum çok memnunum titreme yapmıyor elede bağlı gerçi ama
Ben Nikon Monarch 5 8x42 kullanıyorum, görüntü genelde gayet net ve ışık iyi ayarlı oluyor (tabi kötü ışıkta yine zorluyor biraz). Özellikle gözlük için ayarlamalarını seviyorum. Çok titrer diye 10 veya 12 almamıştım ama aslında 10 alsam daha mı iyi olurdu diye düşünüyorum.
Ben de monarch serisinin methini duydum. Elimde nikan 8x21 ve tasco 9x63 var. İlave olarak 10x42 almak yerine 12x42 almayı planlıyorum ancak 12lik büyütme sorun olur mu diye çekiniyorum. Kullanan var ise tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. Gözlüklü dürbün kullanmak mümkün bunun için her dürbünde ayar vardır. Bakaçların lastiklerini katlamak ya da bakaçları döndürerek gözlüğü merceğe yaklaştırmak mümkün.
Nikon Monarch 10X42 Bütçenize uygunda hiç düşünmeden alın derim.7,8 bin tl lik rakiplerine fiyat performans olarak en yakın dürbün diyebilirim.
Bendekiler hep tek gözlü hatta 3-9x32 mm tüfek dürbünü var ona göz dayamak gerekmediğinde rahatça kullanabiliyorum Evet sizin deneyimleriniz ?