Merhabalar, fotoğrafa ilk tepkiyi veren ben olduğumdan bir yorum yapayım dedim, öncelikle neden bende patladınız tarzı bir yorum yapmıştınız, neden olduğunu söyleyeyim: Öncelikle ben TRAKUŞ'a fazla giren biri değilim, bilgisayar bile fazla açmıyorum, TRAKUŞ'a da fotoğraf paylaşacağım zaman ya da bir fotoğraf alınması gerektiği zaman giriyorum, anlayacağınız fazla baykuş fotoğraflarını incelememiştim, sizin fotoğrafınızı görünce 2 şey dikkatimi çekti: 1.Flaş dolgunluğu-parlaklığı, 2. ise baykuşun ifadesinden ne kadar rahatsız olduğunun belli olduğu. Bariz bir şekilde hayvan rahatsız olmuş, her halinden belli, birkaç kez fotoğraf çekildiğini düşünüp yorum yapacaktım ki altta bir de 60-70 kare fotoğraf çekilmiştir yazısını gördüm. BENİM BİREYSEL DÜŞÜNCEM OLARAK baykuşların gözüne tek bir flaş patlaması bile ciddi zarar vermektedir ve bu fotoğraftaki baykuşun ciddi bir şekilde rahatsız olduğu her halinden bellidir, BİREYSEL olarak değil NESNEL olarak ele alındığında ise, ÇOĞUMUZUN OKUMADIĞI TRAKUŞ KURALLARINI ihlal etmiştir, sadece sizinki değil, hayvanların rahatsız olduğu tüm fotoğraflar içindir bu yorumum, selamlarımla...