Tanım?
biocoholic 2.09.2016 17:43:00
Herkese selamlar,
Fotogaleriye fotoğraf yüklemeye ve fotoforumu kullanmaya yeni başlamış sayılırım. İlk fotoforum fotoğrafımı 5. ayda ilk fotogaleri fotoğrafımı ise 7. ayda yüklemişim. son fotogaleri fotoğrafım ise 01/09/2016 20:16 da yüklediğim ve fotoforumdan Sayın Zafer KURNUÇ hocamdan da tanım alan Söğütbülbülü fotoğrafı.
Aklıma takılan konu ise tesadüf eseri benden sonra iki tane daha söğütbülbülü fotoğrafı yüklenmiş ve tanım almışken benim fotoğrafım tanım bekleyenler kısmında görünüyor. Bu konuyu açmakta kesinlikle yönetime veya ilgili ekibe karşı bir art niyet beslemeden sadece belirttiğim gibi fotoğraf yüklemeye yeni başlamış bir üye olarak aklıma takıldığı içindir.
Soruya gelirsek benden dakikalar sonra yüklenen Söğütbülbülü fotoğrafları tanım alır iken neden benim fotoğrafım hala tanımsız kalmıştır? Eğer fotoğrafta tanım alamayacak bir durum varsa tanımsız olması bu yüzden ise tarafıma herhangi bir bilgi veya fotoğrafın ilgili bölümüne bir bilgi yazılması gerekmez mi?
Ayrıca 23/08/2016 tarihinden beri tanım bekleyen fotoğraflar bulunmakta, tanım işlemi için belli bir sıralama var mı ya da nasıl tanım yapılıyor? Araştırdığım kadarıyla günün fotoğrafı süresi dolana kadar tanımlanmaya çalışılıyor diye biliyorum.
Siteyi kullanmaya yeni başlamış bir üye olarak merak ettim neden böyledir...
Tekrardan belirtmek isterim bu konu herhangi bir itham değil sadece işleyişin nasıl olduğudur.
Zaman ayırıp okuduğunuz ve bilgilendireceğiniz için şimdiden teşekkürler.
Farkında olmadan kimseyi kırmak istemem sürçü lisan ettiysem affola...