Desene yukleyen cok, ne yapalim, kismetimizde bu da varmis, saglik olsun, TESEKKURLERIMLE, birlikte FINLANDIYA´dan sevgiler.
2 kere arka arkaya bu yaziyi aliyorum ( Yükleme tarihinden itibaren 4 Gün Sonra Fotoğraf Ekleyebilirsiniz, 11.10.2016 Tarihinde Fotoğraf Eklediniz.Teşekkürler.) KABUL edilen mudahele yapiyorum. Ama kabul edilmeyen mudahale YASIMA BASIMA UYMAZ, zaten sevgimden dolayi resim cekegim diye sagi solu yikan birisi degilim. Burada bir yanlislik olmasn sakin. Ne yaptigimi bana da ögretin lutfen, bir daha ki sefere tekrar 4 gun beklemiyeyim. Saygilarimla (SITE YÖNETICISINE) de
Bildiğiniz gibi sitede bir süredir bakım-yazılım çalışmaları yapılmakta gectiğimiz günlerde Exif nedeni ile fotoğraf yüklenememe sorunlarını okudum aynısı dün akşam da başıma geldi sorunu Photoshop ile şu şekilde çözdüm : fotoğrafımızı Photoshop ( PS ) ile düzenleyip kesip biçtikten sonra 1- üst menüde Dosya - File a tıklıyoruz 2- Web için kaydet e tıklıyoruz yada ALT CTRL SHIFT S tuşlarına aynı anda basıyoruz karşımıza yeni bir pencere geliyor 3- Buradaki kayıt ayarlarınızı yaptıktan sonra -->> Meta Veriler adlı minik bir buton var buraya tıklayıp TÜMÜ diyoruz - seçiyoruz 4- Enter yada Kaydet diyerek kaydedilecek yeri seçip programı kapatıyoruz Sonra siteye yükleyebilirsiniz
Ben de tekrar exif uyarısı almaya başladım en son yüklediğim fotoğrafı tekrar yükleyerek denemek istedim yine aynı exif sorunu vermeye başladı bende fotoğrafı Canon un Digital Photo Professional de yapıyorum
HD fotoğraf ebadı mutlaka 1920x1080 olmalı.