abi bende de asus var 1, senesinde 2 tuşum çalışmıyor,,,,, anlamış değilim ne sıvı döktüm ne darbe gördü,, Lenovo da karar kıldık fiyat/performans açısında daha mantıklı geldi bize
Lenovo bildigim kadariyla Ibm in yan kurulusu, tavsiye ederim, ama markadan cok icindeki komponentlere bakmakta yarar var, Asus kullaniyorum evde ve is yerinde tavsiye ederim
Alihan Abi toshiba nın tr disribütör ünde sorun var diye duydum Lenovo hakkında bilgim yoktu fakat öğrendiğim kadarı ile oda iyi bir marka kullanıcısı oldukça fazla hp asus lenovo olarak 3 marka düşündüm 3-4 model belirleyip onları sorayım sizlere sanırım daha iyi olur
Kalite ile fiyat/performans ters orantılı, bu konuda. Ama yazdığınız markalar sektörün önde markaları zaten. Fiyat olarak; Toshiba üstte, HP aşağıda yer alır, genel olarak. Markadan ziyade teknik özelliklerine bakarsanız daha mantıklı bir seçim yapabilirsiniz. Bence aşağıdaki özelliklerde bir notebook yeterli olur. i3 veya i5 işlemci 4 GB DDR3 RAM Paylaşımsız ekran kartı (minimum 1 gb) 500 GB sürücü 15.6 inch ekran Böyle bir notebook 1200 Tl'den başlar, yukarıya doğru gider. (markasına ve satın aldığınız yere göre değişir)
Bu beş markanın aralarında çok fark yok. Toshiba ve Lenovo yarım adım öndedir (bence)