TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Video Bölümü Hakkında

faruq488 faruq488 17.10.2016 13:11:00
Değerli Yönetim,
Malumumuz, sitemiz ağırlıklı fotoğraf yanı sıra bilgi içerikli. Ancak video bölümünün daha bir canlılık kazanması için birşeyler yapılamaz mı? Mesela video altına, fotoğrafta olduğu gibi açıklamalar doldurmak, videonun çekimi hakkında veya ne bileyim koşullar hakkında video sahibi tarafından yazı yazma imkanı olamaz mı? Tabi mümkünse diyorum :) bir de ana sayfadaki yeri ve bölümü daha etkin kullanılacak bir tarzda olsa daha güzel olacağı kanaatindeyim... :)

Görüş ve önerilerimi sundum... İlginizi ve alakanızı rica ediyorum...

Selamlar :)

FAKO FAKO 8.11.2016 09:03:00

Baltik Denizin Kuzey kesimi (Finlandiya/Dalsbruk) Kisin Baltik Denizi buz tuttuktan sonra, Fin Bird Life tarafindan Deniz Kartallarina DOMUZ KADAVRI birakiliyor. Bu nedenle bölgede en azinda 10 adedi yasamaktadir.

Kadird Kadird 26.10.2016 09:10:00

Fikret Bey elinize sağlık. Ne güzel bir göl. Kuş da çok cömertmiş. Yaşadığınız yer kıskandırıyor... 2012'de çekmişsiniz bu videoyu, yenilerini de bekleriz. Sallantıyı minimize edebilecek bir sistem geliştirilebilirse, veya karadan tripod üzerinde çekilebilirse tadından yenmeyecek güzellikte görüntüler ortaya çıkacaktır. Kolay gelsin. Selamlar...

FAKO FAKO 26.10.2016 00:19:00

Sn Kadir bey, baliktayken BAYAGI DENIZ KARTALININ (Haliaeetus albicilla) attigim baligi denizden kaparken. Saygilarimla https://youtu.be/7DnobO3XjAk

faruq488 faruq488 18.10.2016 08:35:00

Çok teşekkür ederim bu nazik cevabınız için Kadir bey... Öneri ve görüşlerimi sizle paylaşmaktan onur duyacağım... :) selamlar...

Kadird Kadird 17.10.2016 19:18:00

Ömer Bey merhaba, Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederiz. Video nispeten yeni bir konu Trakuş için, sizlerin de desteği ile önümdeki günlerde daha iyi yerlere gelecek diye umuyoruz. Video altına yorum olarak bahsettiğiniz açıklamalar şu anda da yazılabilir. Kendi videolarınız için siz başlatırsanız, belki güzel bir alışkanlık da kazanmış oluruz. Ana sayfadaki yerinin daha yukarılara çıkması için, hep beraber biraz daha çalışmamız gerekiyor gibi. Önümüzdeki dönemlerde bu görüşlerinizi dikkate alacağız. Video Bölümü hakkında ilave görüşleriniz de olursa memnuniyetle dinlemek isteriz. Bu amaçla, video@trakus.org e-mail adresinden de haberleşebiliriz. Teşekkürler, Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT