TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Fotoğraf işleme

Amatör Amatör 7.11.2016 23:13:00
Arkadaşlar merhabalar,

Bu konuyu, hangi kategoride açmam gerektiğinden emin olamadığımdan ve "site hakkında" kategorisinin uygun olacağını düşündüğümden burada açtım. Siteye üye tecrübeli arkadaşların, ki fotoğraflara baktığımda bu konuda çok iyi arkadaşların olduğunu biliyorum, siteye DPP ve/veya Photoshop, Lightroom gibi yazılımlarda nasıl fotoğraf işledikleriyle ilgili örnek videolar koymaları, konunun püf noktalarını vermeleri başta ben :) olmak üzere vahşi yaşam fotoğrafçılığına yeni başlamış birçok arkadaşın ve uzun süredir fotoğraf çeken ve yazılım kullanmamış ama öğrenmek isteyen arkadaşların fotoğraf işlemeyi öğrenme sürecini hem çok hızlandıracak hem de kolaylaştıracaktır. Tabi ki bu işlem, ilgili arkadaşlara bir yük getirecektir. Ama en azından 5-6 arkadaşın her biri bir video koysa dahi çok yardımı olacaktır. Bu konudaki düşünceleriniz nelerdir? Ayrıca bu konuda tecrübeli arkadaşlara nasıl baskı yapabiliriz :)) ?? Selamlarımla

furtun furtun 7.11.2016 23:43:00

Uzun zamandır düşündüğümüz ancak vakit ayıramadığımız bir konuyu hatırlattığınız için teşekkürler. Dediğiniz gibi bu konuda ben de bir şeyler yaparım diyecek arkadaşlar var ise bizimle temasa geçsinler bölümleri (kadraj-kesme-netlik_ton/contrats/renk ayarları vs) paylaşalım.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT