bu toplantı sonucunda bir çok fotoğrafçı kuş fotoğrafçılığına terfi etti, kendini videoda tanıyanlar ben de oradaydım derlerse sevinirim:)
güzel bir paylaşım olmuşumarım bana da böyle bir buluşmaya katılma fırsatı doğarselamlar
düzeltme:video 7 nisan 2007 tarihliymiş, video 2006 klasöründen çıktığı için öyle kalmış aklımda:) özürler...
Merhaba Mustafa, Sarıyer göçü benim de kuş fotoğrafçılığı maratonunda attığım ilk adımdı. O gün özellikle Ankara dan ve Türkiyenin bir çok yerinden gelen kuş sevdalısı dostlarım ile tanışma fırsatı buldum.Gündüz Sarıyer sartlarında göçü izlemek ve gece de yapılan toplantı ve izlenen slaytlar çok heyecanlıydı.Ne iyi yaptın da paylaştın. Teşekür ederim.Selamlar..
Akşamki toplantıda 3 arkadaşın da sunumları mükemmeldi, Aykut İnce, Ceki Gabay ve Alptekin Kutlu...Toplantıya gelirken yolda arabam bozulmuştu, çekici çağırıp en yakın servise bırakıp toplantıya yine de yetişmiştim, iyi ki de öyle yapmışım.
Videoda yokum ama ben de oradaydım :)Benim için özel bir gündü hakkaten. Bir kaç yıl önce kuşçuluğa heves edip te usta kuşçuları görünce pes etmiştim !!!Sonra FK ve Yelkovanda gördüğüm kuş fotoğrafları ve fotoğraf merakım sayesinde, tekrar depreşti. Bu toplantı sayesinde pek çok kuşçu ve fotoğrafçı tanıdım. Güzel dostlarım oldu. Beni yüreklendirenlere buradan teşekkür ediyorum :)
Su deposunun çatısından size bakmakta ayrı bir zevkti:)