Kafama takılanlar...
zaferK 7.12.2016 11:14:00
Bilirsiniz ;zaman zaman kafama takılanları burada paylaşıyorum...
Bu aralar yine takıldığım bazı konular var;
-Avcıların elini kolunu sallaya sallaya girdiği alanlara BAZI ÖNEMLİ MAKAMLAR dan -her seferinde-izin almadan girmek artık mümkün değil...çok canım sıkılıyor çoook...
-Bu güne kadar yüzlerce fotoğrafımı sebil gibi dağıttım ,istenilen her yere verdim.Eminim tüm TRAKUS üyeleri de seve seve fotoğraflarını vermişlerdir.Buna rağmen İLGİLİ MAKAM ların yasaklama kararı bizlerden fotoğraf alamamaları imiş...şaka değil ;evet gerekçe buymuş...
-Bir kuşçu arkadaşım var ,araziye çıktığımızda arabadan asla inmez...ihtiyaç molası için bile...havalar öyle soğudu ki ,ona özenmeye başladım...
-Sulak alan kıyısında saatlerce kamuflajda bekleyince yakın kareler çektim bu aralar...ama öyle üşüdüm ki , verem kanser romatizması olmak işten bile değil...
-Bir kaç güzel kare çekebilmek için katlandığımız meşakkatlere değermi acaba...şimdi de buna takıldım...yaşlandım galiba...
-Memleket meseleleri çığrından çıkmaya başladı ,Allahtan güçlü ülkeyiz de teğet geçiyor...
Ülkemin döviz sorununa katkıda bulunmak için ben de dolar bozdurup dekontunu medyada paylaşmak istedim.Tek kuruş dolarım olmadığını hatırlayınca çok üzüldüm ,ama vazgeçmedim.Emekli maaşımla önce 2000 TL lik dolar aldım ,sonra onu bozdurup dekontunu medyada paylaştım...kimse takmadı yahu ,üstelik olmaz öyle diyerek kınadılar beni...
-Çok canım sıkılıyor çoook...35 yıl aradan sonra tekrar sigarayamı başlasam ,ya da şöyle sert içkilere... ya da yirmi yıl sonra tekrar avcılığamı başlasam...aman Allahım ,neler diyorum ben!
İyisimi yine araziye çıkıp birkaç kare fotoğraf çekeyim...
-Işığınız hiç eksilmesin ,selamlar...sevgiler...