Sitede adres bilgileri olan arkadaşlarımıza takvimler bu hafta gönderilecektir. Gönderimler şehir bazında bir üyemize yapılacak, il içinde dağıtım bu üyemiz tarafından gerçekleşecektir.Ek listede her üyemizin takvimini kimden ve kaç adet alacağı görülebilir.
Örnek; Ankara da olan arkadaşlarımızın takvimlerinin çoğu Riyat Gül e göderilecek, üyelerimiz Riyat ile temas kurup takvimlerini alacaktır.
Listede şehrinizi bulunuz, Kendinizi bulunuz, Dağıtım sütununda yazılı arkadaşınızdan haftaya takviminizi talep ediniz. Site mailini kullanabilirsiniz.
Şehir bilgisi olmayan arkadaşlara gönderi yapamıyoruz. İsimleri listenin altlarında alfabetik sırada yer almaktadır, İl ve ilçe bilgisi ve Dağıtım bilgisi kolonları boştur. Bu arkadaşların sitede il, ilçe ve adres , telefon numaralarını doğru olarak 8 Ocak tarihine kadar doldurması halinde 10 Ocakta ikinci ve son toplu gönderiler yapılacaktır.
Dağıtım listesi aşağıdaki linkte :
Üyelere dağıtılcak takvim adedine kara verirken aşağıdaki formül kullanılmıştır.
Her üyeye 1 adet
Sayfasını doldurmuş tür sorumlularına 2 adet/tür
Takvimde fotoğrafı ön sayfada yer alan üyeye 12 adet
Takvimde fotoğrafı arka sayfa zeminde yer alan üyeye 6 adet
Takvimde fotoğrafı küçük yayınalan üyeye 2 adet Doğal hayat ve kuşgözlemi ile ilgili resmi ve özel kurumlara 200 adet
Sene içinde dağıtılmak üzere stoğa 182 adet
Esit in sponsorluğunda Toplamda 2000 adet takvim basıldı.
http://www.trakus.org/kods_bird/pdf/4754.pdf