Ben televizyon izlediğim zamanlarda, nerede ise sadece Doğa Belgeselleri izliyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum, kuşları yeterince tanımasam da çok seviyorum. Fırsat buldukça da zaman zaman fotoğraflarını çekiyorum. Yorumlar konusunda şikayeti olan arkadaşların bu durumu abarttığını düşünüyorum. Sitede sadece rockisland'ı şahsen tanıyorum. Ali Atıcı, Özgür Kalay ve Fikri Arslan Kocaeli'ni Netfotoğraftan tanıdım ve onlar sayesinde kuş fotoğrafçılığını sevdim. BU da boşuna değilmiş, ilk tanıdıklarım en iyilerdenmiş, hiçbiriyle yüzyüze görüşmedim. Yüklediğim fotoğraflar iyi olunca yeterli ilgiyi görüyor. Görmese de önemli değil, bu sitede olmaktan fotoğrafları izlemekten, forumlara girmekten zevk alıyorum. Bu sitenin ülkemiz için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Kuranlara, bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür borçluyuz. Büyük bir hizmet sunuyorlar. Bir de doğayı, hayvanları seven insanlar hemen daima iyi insanlar oluyorlar. Bu site vasıtasıyla yolumun onlarla kesişmesinden- şahsen tanıma fırsatım olmasa bile mutluyum.