TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Hata bildirimi.

ersoymatras ersoymatras 14.12.2016 18:19:00
Son çare olarak siz değerli üyelerimize sormak istedim:?
En son 4K karemi 7/11/2016 tarihinde yükledim.8/12/2016 tarihinde yeni 4K karemi yüklemek istediğimde 4K yükleme sekmesinin kapalı gözükmesinden dolayı site yetkililerine mail ile bildirdim.4K yükleme sekmesi ile birlikte Fhd yükleme sekmesi(normal fotoğraf yükleme zamanına denk)10/12/2016 tarihinde ikisi birden kullanım içindeydi.Fakat FHd karemi yükledikten sonra 4K yükleme sekmesi yine kayboldu.Site ye iki defa bildirmeme rağmen: farklı bilgisayarlardan denememi,bilgisayarımı kapatıp açmamı,tarama geçmişimi silmemi tavsiye ettiler.Hepsini denememe rağmen,
Durum hali hazırda aynı.
Sizce durum neden kaynaklı olabilir?

rockisland rockisland 15.12.2016 11:07:00

Merhaba Ersoy bey,
Benim de farettiğim bir durum şöyle, 4K Fotoğraf yükleyince FotoForum hakkı da kapanıyor. Ertesi gün yükleyebiliyorsunuz.
Selamlar

ersoymatras ersoymatras 14.12.2016 19:42:00

Zefer hocam aynen sizin dediğiniz gibi yaptım şimdiye kadar ve iki sefer 4K hakkımı kullanamadım.Bu işlem sırası aslında diğer üyelerimiz içinde çok önemli.Çok teşekkür ederim. İncelenmesi gereken bir diğer konu ise: 4K karenizi yüklediniz diyelim.Beğenmediniz ve sildiniz.Bir başka 4K yüklmek istediniz(aynen FHD karelerde yaptıımız gibi).Sildikten sonra 1 ay daha beklemeniz gerekmekte:) Günlerdir çözüm bulamadığım sorunuma yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim tekrardan.. Saygı ve selamlarımla.

zaferK zaferK 14.12.2016 19:35:00

Ersoy bey merhaba... Yükleme gününüz geldiğinde önce 4K yüklerseniz aynı gün veya takibeden 4 gün içinde fHD de yükleyebilirsiniz... Ancak yine gününüz geldiğinde önce fHD yüklerseniz artık 4 gün boyunca ne fHD ve ne de 4K yükleyemiyorsunuz.Yazılım böyle...(Nedenini bilemiyorum ama böyle...) Sonuçta fHD yükleme 4K hakkını engelliyor ,ancak 4K yükleme fHD hakkını engellemiyor... Çözüm: -Önce 4K yükleyin ,fHD karenizi bilahare yükleyin... Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT