Bu konuda bir duyuru yapmak istiyorum... Kargo firmaları ,daha önce portföylerine kaydettikleri kişi ad ve adreslerine göre işlem yapıyorlar.Genelde verilen tam adresi girmeden sadece isimle karşılarına çıkan adrese gönderiyorlar.Bu durumda adres değişikliği olsa da gönderi eski adreslere gidiyor genelde. Ta ki kargo firmasını arayıp yeni adres güncelleninceye kadar. İki kargo firması ile bu sorunu defalarca yaşadık ,gönderimiz birkaç kez geri döndü. Demem o ki ,takvim gönderilmesine rağmen belirtilen adrese ulaşmamışsa ,firmayı arayıp adres güncellemekte yarar var... .......................................................................................................................................... Bu arada takvimlerimi erken ve sorunsuz olarak aldım ,ilgi ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum Şebnem hanım... Takvimler çok güzel olmuş ,özellikle çakal ve vaşak fotoğraflarını çok beğendim...tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık... İzmirde olup ta takvim alamayanlar ,mail adresimden bana ulaşırlarsa bir şekilde kendilerine takvim ulaştırabilirim. Selamlar...