TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Satlık Canon ekipman

zaferK zaferK 5.01.2017 23:31:00
1-CanonEOS 7DMarkII (Shutter yaklaşık 35K civarında) ,sıfır denilecek kadar temiz.Orjinal yedek Canon pili ve tüm kutu içeriği ile......3700 TL.(Spot piyasa en ucuz fiyatı Makine +Yedek pil=5300 TL. den başlıyor.)
2-Canon 400mm. F5,6 lens. ,mekanik ve elektronik olarak 10/10 ,kozmetik olarak 10/8.Lens mükemmel durumda ,sadece kullanıma bağlı birkaç küçük (2-3mm.) boya defekti var.Lensin kutu ve çantası yok.Onun için fiyatı çok düşük tuttum........2200 TL.
3-İkisini beraber alana Fiyat:5800 TL ;yanında iyi durumda ekipman taşıma çantası + 16GB SD kart + kablolu deklanşör + 128 TL değerinde yeni tripod hediye.

İrtibat : zak25@windowslive.com
Not: Satış memnuniyet garantilidir ,ekipmanları alan memnun olmadığı takdirde iade edip aynı gün parasını geri alabilir.

zaferK zaferK 14.01.2017 14:13:00

Üzgünüm Turhan... Hem makina ve hem Lens birkaç saat önce önce satılmıştır. Alan arkadaşımıza hayırlı olsun... İlgi ve duyarlılığınız için teşekkürler...selamlar...

turhan98 turhan98 14.01.2017 14:05:00

Zafer abi 400mm ilanı hala geçerli mi ?

gedizmen gedizmen 10.01.2017 11:09:00

arkadaşlar.. sanırım dediklerim yanlış anlaşıldı herhalde.. ben zafer hoca bu işi bırakacak anlamında söylemedim... elindeki ekipmanları satıp, kafasında planladığı ekipmanları almak istiyordu.. ben onun için bir daha düşün demiştim... olay farklı yerlere geldi... dükkanın önünü kapattıysam kendisinden özür dilerim...

cs1963 cs1963 9.01.2017 15:12:00

Zafer bey karariniza saygi duyuyorum fakat bu camiya siz olmadan eksik olur bilesiniz,ekipmanlar calinir satilir yenisi alinir ama sizlerin yeri doldurulmaz ;sevgi ve selamlarimla.

zaferK zaferK 9.01.2017 09:10:00

Kuşcennetleri ve Milli Parklara giriş her na kadar işkenceye dönüşse de ;bir şekilde kuşçuluğa devam edeceğiz tabii ki değerli arkadaşlar. Bir ekipman gider ,diğeri gelir belki...seçenek çok... Sağlık ve huzurunuz daim olsun...selamlar ,sevgiler...

Gavurdağlı Gavurdağlı 9.01.2017 02:01:00

Sevgili abim, bir süre önce bana "nerelerdesin?" diye sual ederken, bu gitmeler nereden çıktı? Bu camia seni bırakmaz, çok gönüle hüzün dolar bilesin. En azından, seni tanıdıktan, tatlı sohnetine katıldıktan sonra ben çok üzülürüm. Sonuçta karar senin, belki özelde haklı nedenlerin vardır. Saygı duyarım sevgili abim. Sevgi ve selamlarımla..

Leventy Leventy 9.01.2017 00:40:00

Zafer Bey, nedeni be olursa olsun bırakmayın, bırakmamalısınız. Onca deneyim ve bilgi kuşçuluktan, fotografçılıktan uzakta durmamalı. Bence işimizin stresini atmak için en güzel yöntemlerden biri bu. Yaş ilerledikçe deneyim arttıkça daha da güzel , verimli sonuçlar ortaya çıkıyor. TEKRAR DÜŞÜNMENİZ DİLEĞİ İLE SEVGİ VE SELAMLARIMLA.

gedizmen gedizmen 8.01.2017 19:38:00

zafer hocam bıraksa bile kuşlar onu bırakmaz..bu işler öyle kolay değil... şahsi fikrim zafer hocamın kafasında sizin yukarda bahsi geçen konularla bir alakası yok tur.. onun faklı planları var gibi geliyor... her an karşımıza bir süprizle çıkacağını tahmin ediyorum... benden demesi...

wolfkenan wolfkenan 7.01.2017 22:52:00

Zafer abi sıkıntılı dönemden geçiyoruz milletçe umarım ekipmanın güzel bir kuşçuya gider seni seviyoruz abi selamlar saygılar...

yavuzeryavuz yavuzeryavuz 7.01.2017 13:07:00

Zafer abinin bıraktığını filan düşünmüyorum.. Hücrelere değil DNA ya kadar işlemiş bu sevda bırakılmaz. Sadece ekipman satışı yapıyor..başka ekipman fikri vardır belki. iki ekipman satışından bu sonuçlara nasıl varıldı anlamadım:))

engineergs engineergs 7.01.2017 12:53:00

Açıkçası ilk üyeliğimin başladığı bugüne kadar fotoğraflarını seyretmeyi Sevdiğim vede arada yazdıklarını büyük keyifle okuduğum şu ana kadar da yüz yüze tanışamadığım Zafer Abi nin bu işi bırakması üzdü beni.Umarım bırakmazsın Zafer Abi selamlar

zaferK zaferK 7.01.2017 11:17:00

Çok kötüsünüz arkadaşlar ;sizin yüzünüzden hem yeni iş teklifini başkalarına kaptıracağım ,hem de dükkanın önünü kapattınız...:)) ................................................................................................................................... TRAKUS ailesinin bir ferdi olarak ,belki aynı ölçüde aktif olamam...ancak tabii ki kopmam mümkün değil... İlgi ve duyarlılığınız için çok teşekkür ediyorum... Selamlar ,sevgiler... ................................................................................................................................... (Satış ilanım günceldir...)

moktem moktem 7.01.2017 09:45:00

Zafer abi hayırdır sen kuşu bıraksan da kuşçular seni bırakmaz :) Kafamızı bozanlar her zaman her yerde var abi. Ben Gediz'de kuş çekmeyi senden öğrendim gerçek anlamda hocamsın yani. Elbette sen bilirsin ama bir daha düşün derim güzel insan...

shooter shooter 7.01.2017 00:27:00

Doktor benim bildiğim Hipokrat yemini etmiş olanlar pireye kızıp yorgan yakmazlar.... Sen kuşlara lazımsın..

burakakdag burakakdag 6.01.2017 23:30:00

Ah ben de konuyu bilmiyorum, sizleri de sadece uzaktan tanıyorum fakat haddim olmasa da söyleyeceğim o dur ki; şu yaşamda bir başkasının (hayvan, bitki farketmez) yaşamını iğnelemediğimiz sürece dilediğimiz gibi, amiyane tabirle 'kafamıza göre' yaşayalım. Okan abinin de dediği gibi bırakın kim ne derse desiin, ne yaparsa yapsıın; hatta belki yanlış bile görülecek olsa da kendi yasalarımıza göre yaşayalım, kendi doğrularımıza. Biri bir şey der öteki tam zıttını söyler, onlara bakacak olursak ohooo nefes alamayız ya :) Toplum hastalıklı maalesef siz bana o kadar da uymayın ama toplumun biraz dışında yaşamaktan da zarar gelmez, uzaktan bakıp gülmek gerek sadece :) ah tabii bu sözlerim sırf bir başkası yüzünden sevdiğiniz bir şeyden uzaklaşıyor olduğunuzu düşündüğüm içindir. Gelişigüzel ve dilediğimizce yaşayalım :) Sevgilerimlee

rockisland rockisland 6.01.2017 23:19:00

Zafer abi, konuyu bilmiyorum ama, Ömer abinin dediği gibi çapsız tipler her yerdeler. Hiç keyfini kaçırmaya değmez bence de. Kusura bakma, ilk yorumumda espri yaptım ama, ekipman değişikliği yapacaksın sandım. Böyle tipler maalesef heryerdeler. Senin enerjin, espri anlayışın, motivasyonun bizim için çok değerli. Selamlar ve sevgiler benden.

zaferK zaferK 6.01.2017 21:07:00

Belki ''yassah hemşerim'' demeyecek yerlerde ,arada bir kuş ta çeker paylaşırız Ömerim ;yeni ekipmanı ona göre dizeriz...selamlar ,sevgiler...

furtun furtun 6.01.2017 20:40:00

Zafer abi, senin canını sıkanlar her yerdeler. Moda fotoğrafçılığında yokturlar diyorsan yanılıyorsun. Bu makamlara yakışmayan, eğitimsiz, kompleksli mahlukatlara teslim olmak bize yakışmaz. Hele İzmire hiç yakışmaz.

zaferK zaferK 6.01.2017 10:37:00

Ekipmanla bir sorunum yok arkadaşlar... [CanonEos7D MarkII Canon 400mmF,5,6 ] ikilisi kuş fotoğrafçılığı için en uygun ekipmanlardan biri...hafif ,seri ve kullanışlı. ................................................................................................ Birkaç manken ajansından teklif aldım ,moda fotoğrafçılığı düşünüyorum...onun için bu ekipmanları elden çıkartacağım... :))

abana abana 6.01.2017 08:56:00

Bu fiyatlar kaçmaz gerçekten...

gedizmen gedizmen 6.01.2017 08:25:00

zafer hocam... hayırdır... düşündüğüm ise bir daha düşün derim....

rockisland rockisland 6.01.2017 01:01:00

Abi bu fiyatlarla Canon a geçesi gelir insanın :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT