Hemfikirim, çok pahalı birşey aramıyorum anı kurtarsın yeter..:) sanırım kafama göre birşeyler buldum destek için tekrar tesekkurler
Mesut Bey benim şahsi düşüncem monopod un çok pahalı ve mükemmel olmasına gerek yok ben kullanıyorum çokta avantajını gördüm 80tl lik bir monopod ve seve seve kullandım bu araç gereçlerin sonu yok 80 100 1000tl.. bütçenize uygun olanı tercih edebilirsiniz eğer kafalı alırsanız sizin sı tabi ki olur ben yatırımı daha çok tripod a yaptım monopod günümü kurtarsın yeterli..
Bi bakayım, :) tesekkurler
kaliteli bir marka değil çokta pahalı değil :) fakat 1,5 senedir kullanıyorum çokta memnunum CAMLINK CMP2 http://www.ebay.co.uk/itm/Camlink-CMP2-Monopod-Camera-Camcorder-Single-Leg-Stand-/221572977747
Ne marka monopod kıllanıyorsun, yazabilir misin..
Zafer abi katılıyorum sana engellediği durumlar oluyor ama kafa kullanmıyorum bu şekilde devam ediyorum :) ama monopod işe çok yarıyor kesinlikle tavsiye ederim
Zafer abiye katılıyorum, başlık ile hareket serbestisi olur ve daha kullanışlı olur. Her ikisini de denemek görmek gerek. Yourumlar için teşekkür ediyorum.
Berat ,o vidalı kısma lensi takınca hareketler kısıtlı olur.Ama bir küresel kafa takılırsa harika sonuçlar alabilirsiniz...(PRO FT-6665H ,FT-6694AH PRO ,SBH-100 DQ ,PRO FT-001H Magnezyum...v.s...)
monopod kullanıyorum işe yarıyor el çekimlerinde daha stabil oluyor fakat kafa kullanmıyorum kendi vidalı kısmı var oraya monte ediyorum