Havai fişek gösterisi
demokritos 2.02.2017 10:45:00
Merhaba
Hafta sonu İğneada da gerçekleştirilen Trakuş yönetim kurulu toplantısına katılan arkadaşlara ve benzer olay yaşayan arkadaşlara bir çağrım olacak. Cumartesi gece yarısı otelin sahilinde yapılan havai fişek gösterisini orada ve diğer otelde kalan tüm arkadaşlar yaşadı sanırım. patlamalar bittiğinde uçuşan kuşların seslerini fark edebildim ancak. Otelin şikayet menüsüne aşağıdaki mesajı yazdım. Şehirden kaçmak ve doğada olmak sloganı ile oraya giden insanların bunu yapmasına anlam vermek mümkün değil. o yüzden tepkisini göstermek isteyen arkadaşlardan da bir kaç kelime yazmalarını rica ediyorum. Lütfen doğanın sahipsiz olmadığını gösterelim...
Teşekkürler...
Merhaba
Türkiye nin en önemli doğal alanlarından biri olan İğneada Longoz Ormanları Milli Parkının çok yakınlarında ve sloganı "Doğa" olan bir otelin sahilinde gece yarısı havai fişek gösterisi yapılması fikrine nasıl izin verdiniz, merak ediyorum. Yapılan gürültü ve ışık kirliliğinin sonuçları hakkında fikriniz var mı bilmiyorum ama karanlıkta korku ile uçarak kaçışan kuşların farkında olmadığınızı varsayıyorum. Bir sonraki "Eğlence" de dikkate almanız dileğiyle...