TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kuşşş

engineergs engineergs 4.02.2017 22:22:00
Açıkçası çok sosyal özgüveni yerinde olan biri değilim,genelde arka sıra adamıyımdır.Bundan dolayı arada foto forumda konuşurum ve foto yüklerim bunun dışında çok konuşmam.Bugün başıma gelenden sonra yazıp sizinle paylaşma isteği oldu bende.Kızım 2,5 yaşında ve inanılmaz karda oynamayı seviyor,bende onu Kartepe ye götürdüm.Gittiğim yer orman içi olan karlarda insanların kızakla kaydığı güzel yerler,ama ben hariç kimse kayın baştankarası ile çam baştankarasını tanımadı.::))Ve sürekli gördüğümde yüzümde beliren tebessüm yüzünden eşim bana kızdı:)))Ayrıca kızımda neye karşı bu kadar ilgili olduğu anladı ve kuşları kovaladı.
Ve makinem olmadığı bir anda kuşların bu kadar yanımda olması ve benim kameraya ihtiyaç duymamam,sadece mutlu hissederek kuşlara odaklanmak müthişti.İyiki kuşlar var iyiki biz varız.

savgat savgat 10.02.2017 11:11:00

kesinlikle güzel bir tespit, aynı hissi geçen gün oğlumla bende hissettim. antalyada ekşili diye bir göl var, oğlumla oraya bisiklete binmeye gitmiştik, gölün kenarında otururken bir yalıçapkını geldi dibimize kondu, oğluma gösterdim, normalde kaçması lazımdı ama kaçmadı neredeyse eliyle dokunacak kadar yaklaştı, öyle bakıştılar, makinam yoktu tabi:)) 15 20 saniye birbirlerini incelediler :))) yalıçapkını için kertik olduk sanırım :)))

KANDIZLIK KANDIZLIK 6.02.2017 19:00:00

Ne güzel yazmışsın Sadık. Görüşmek üzere, sevgilerimle ...

porlisb porlisb 5.02.2017 10:20:00

İyi Pazarlar Sadık Bey, Umarım kızında sizin yolunuzdan gider , Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT