TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Ne olacak bu SİDE'nin hali...

zaferK zaferK 14.02.2017 16:08:00
Ne olacak bu SİDE'nin hali diye bir yazı yazacaktım geçenlerde ,çünkü tatil mevsimi yaklaştı ve önemli turizm merkezlerimizden bu şirin beldede halledilmesi gereken bazı sorunlar vardı...
Ama yanlışlıkla D yerine t harfini tuşlayınca ''Ne olacak bu sitenin hali'' başlıklı ironik-mizahi amaçlı bir yazı çıkmıştı ortaya...
Artık düzeltmenin zamanı geldi ,gelelim esas konumuza;
Malum Side yakınlarında titreyen göl diye bir bölge var ,kuş türleri yönünden çok zengin bir yer...ama inanılmaz sivrisinek var ,bir şekilde bununla mücadele edilmezse yaklaşmak mümkün değil...temennimiz soruna bir an önce el atılması ,kuşçuların o bölgede sorunsuzca gözlem yapmasıdır...sevgilerimle...

orhankaya orhankaya 14.02.2017 17:34:00

Zafer abim , vallahi bu yazdıkların her kelimesi benim de içimden geçen düşüncelerdi...Fakat , senin kadar cesaretli olup burada yazamadım ki eminim sitenin € i bu düşüncenizi okuyup ''helal'' olsun ne güzel dile getirmişsin diye sana hak veriyordur...Bunu ancak senin gibi bilimci ve yönetici biri ancak bu kadar bir güzel haykırış ile yazabilirdi...Tek bir doğru vardır o yüzden sana katılıyorum Zafer abim Ağzına sağlık Saygılar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT