Merhabalar. Daha önce safari turu için yaptırdığım fasülye torbalarına ilgi olunca, yenisini yaptırmak için karar almıştım. Ancak üreticiler az sayıda olan siparişleri reddediyorlar. (500- 1000 li sipariş isteniyor) O yüzden bu tarihe kadar geldik.
Ben bu bekleme sürecinde daha iyi bir tasarım, daha iyi bir işçilik ve en iyi malzemeyi kullanma kararı aldım. Böylelikle amacım, ömürlük bir fasulye torbası yapabilmekti.
- Su geçirmez, yırtılmaya dayanıklı ripstop cordura kumaş (kamuflaj desen)
-Daha geniş yüzey ( Yaklaşık A4 kadar, 300 den 800mm ye kadar her objektife uyumlu)
- Geniş iki kapaklı dolum haznesi
- Velkro Stoperli ykk fermuar
- Ve şu an hiçbir fasulye torbasında olmayan kolonlu çift iç dikiş (Fasulye torbasının aşil tendonu iç dikişindedir, bu yöntemle orayı ekstra kuvvetlendirmiş olduk)
-Malzeme kalitesi kumaşı ve işçiliği tamamen değiştiği için doğal olarak fiyata da yansıdı. 130 tl + kargo ile fasulye torbasından satın alabilirsiniz.
-Ürettiğimiz fasulye torbası muadilleri olan Vest Guy, Skimmer Sack, Apex, Lens coat markalarının Large boy modelleri ile aynı dizayn ve ölçülere sahip. Bahsettiğim markaların Modelleri yaklaşık 250 tl den başlıyor. Yorumlarda linklerini verdim.
Yaklaşık olarak ölçüsü: genişlik: 27cm Boy: 15 cm Derinlik: 7cm
-Fasulye torbasının fotoğraflarını aşağıdaki linkten görebilir ve oradan sipariş verebilirsiniz.-Kamuflaj desen-
Not:Sayfada fiyat dolar üzerinden olsa da, ödeme için banka havalesini seçtiğiniz taktirde, Türk lirası hesabının detaylarına ulaşacaksınız. 130 tl yi belirtilen hesaba yatırdığınız taktirde, önümüzdeki Cuma torbaları adreslere kargolamaya başlayacağım. Ya da Whats apdan bana mesaj atabilirsiniz. 0535 260 98 60
http://biglensadventures.com/urun/safari-pro-2-fasulye-torbasi-kamuflaj.html