TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

BEYAZ GÜVERCİN

hasanturer hasanturer 5.01.2009 20:04:00
merhabalar

son günlerde dünya gündemine oturan (ki ne kadar oturdu onu da tam bilemiyorum ama) savaş ve çoluk çocuk demeden yapılan katliamlar husunda site olarak en azından ufak da olsa tepkimizi koyabilsek nasıl olur acaba?

mesela ana sayfanın bi köşesine beyaz güvercin koysak yada en azından kınamalarımızı paylaşabileceğimiz bi duyuru açılsa...

site sakinleri olarak herkese doğasever olarak görüyorum

bir kuş ölse hatta bir dal kırılsa bile içim yanıyor benim ve herkes böyledir diye düşünüyorum

o yüzden en azından ufak da olsa bir tepki nasıl olur acaba?

( kim haklı kim haksız konularına girmeden siz duyarlı insanlardan bişeyler bekliyorum )

"YURTTA SULH CİHANDA SULH" M. Kemal ATATÜRK

selamlar...

saygılar..

serhattigrel serhattigrel 6.01.2009 23:29:00

Hasan bey,

Hiç bir üyemizin şidedet uygulayanlara sempati ile bakacağını sanmıyorum. Kaldıki doğa aşığı toplumumuzun bu konuda çok daha hassas olduğunu ,olanlar karşısında içlerinin yandığını biliyorum. Sizin çağrınızı da haklı buluyorum.

Ancak burada hep birilikte olmamızın amacı belli, bir çok arkadaşımız buraya Dünyanın sırtlarına yüklediği yükleden birkaç dakikalığına kaçmak için geliyor.

Gelin içimiz yansa da bunu bu ortama taşımayalım.

Çok selamlar.

hasanturer hasanturer 6.01.2009 23:37:00

elbette halısınız serhat bey

ben de zaten öyle düşünmüştüm ancak ufak da olsa bişeyler yazmak/görmek istedim (birkaç cümle de olsa)

tabiki bu tip şeylerin konuşulmasının yeri burası değil o yüzden kimseden ses çıkmaması da normal

hiçbir canlının öldürülmemesi dileği ile...

selamlar

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT