TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kazım Çapacı Bey, Istanbul 2009 kitabına katkı yapmak istiyor ...

KANDIZLIK KANDIZLIK 7.01.2009 01:46:00
Seda Hanım ın Istanbul un kuşları 2008 eksikleri için yazdığı "yelkovan" e_postasına, Aytaç Bey Adana kayıtlarını gönderince :) sayın Çetinkoç Bey de onu Istanbul 2009 kitabına katkı için buraya davet ediyor peşisıra gelen e_postalarda. Sonraki mesaj ise sayın Çapacı dan geliyor Izmir den, aktarıyorum aşağıya izniyle ;

Subject: [yelkovan] 2009, Monday, January 5, 2009 6:27 AM,

From: "Kazım Çapacı"

To: yelkovan@yahoogroups.com

" duydum ki oralar bi güzel soğumuş

kaşınıyor gözüm fena halde

bi izin ayarlayayım, gelmenin tam zamanıdır

maksat 2009 kitabına bir parça tuz olsun :))

sevgiyle

kazım "

Kazım Hocayı burada Istanbul da görmek ve toplantıda veya arazide gözlemlerinden, kıymetli bilgilerinden faydalanmak hepimiz için yararlı olacaktır diye düşündüm.

Mesaj "yelkovan" da olduğundan, yelkovana halihazırda üye olmayan Trakus dostları da bu dileğini görsün istedim. Muhakkak ki mesajı okuyan dostları farklı şekillerde irtibat kurmuşlardır kendisiyle.

Sevgiler, selamlar.

KANDIZLIK KANDIZLIK 7.01.2009 01:49:00

Kazım Çapacı Bey i, Istanbulda görmek ve kıymetli bilgilerinden yararlanmak beni mutlu edecektir. Sizler de kendisini buraya davet etmeyi düşünür müsünüz ...

atmaca54 atmaca54 7.01.2009 21:03:00

ben hocamı her zaman davet etmekteyim zaten istanbula.buyursun gelsin başımızızn üstünde yeri var.saygılarımla

mrmehmet mrmehmet 7.01.2009 21:19:00

Merhaba Arslan Bey, çok güzel bir konuya değinmişsiniz. Ben ne yazık ki Yelkovan a üye olamadım bir türlü. Bir sorun var ama nedir anlamadım.

Kazım Çapacı Ustamızı İstanbul da görmek kadar güzel birşey olabilir mi.

Kendisi İzmir e giden bütün kuşçulara gereken ilgiyi gösteriyor ve arazide gezdiriyor. İstanbul a gelirse başımın üstünde yeri var.

Bekliyoruz.

Selamlar.

capaci capaci 8.01.2009 14:26:00

ne güzel bunları duymak :))

umarım bir aksilik çıkmaz da ay sonuna doğru KOSK için yanınızda olurum. çok keyifli olacak.

istanbulun son dönem kayıtlarını yakından izlemeye devam edip, geçen yılların kayıtlarıyla karşılaştırmaya devam :)

sevgiyle...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT