TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

SAYILAR NEDEN UYUŞMUYOR

avşarbey avşarbey 3.06.2017 23:30:00
Burada açtığım bu formu Sitenin fotoğraf sayfalarını kolaj yaparak Fotoforuma da yükledim. Bilgi açısından faYdası olur diye:

KONU ŞU;

Bugün sıkıntıdan otururken uzun bir aradan sonra trakus a girdim bakınırken, aklıma ilk 100 türe giren türleri "Dalya" diyenler diye bir sıralama yapıp, önce ilk 10 u arkasından da 100 ve üzeri yüklenen türleri yazacaktım.
Ama, gördüm ki rakamlar hiç birbirini tutmuyor ya da ben işin içinden çıkamadım. Örnek olarak "ibibik"i ele aldım. Foto Galeri de İbibik tür sayısı 521 görünürken, Türkiye listesinde 199, 520 (ki burada anlıyorum. Son fotoğraf Henüz kayıtları girmemiş) fakat 199 ile 521 sayısı arasındaki uçurumu bir türlü çözemedim ibibikte.
Diğer bazı türlere baktığımızda da aynı rakamları görmek mümkün bir tür 600 lere dayanmışken, Türkiye listesinde en fazla yüklenen o türün sayısı 250 ler de görünüyor.
Teknik bir hata mı ben mi yanlış algılıyorum. Bilen varsa bir adım öne çıksın. Ona bir teşekkür edeyim :)))))))))))))))))))). SELAMLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT