X Simge
TR EN
X Simge
TR EN
Belgeli Tür 506
Fotoğraflar 92820
Gözlemler 9870
Videolar 1349

FORUM

Siteye Güvenli bağlantı

nukkus nukkus 10.09.2017 10:08:00
Farklı "browser"lardan siteye bağlandığımda "bağlantının güvenli olmadığı" uyarısı alıyorum. Virus vb sorunlar yaşanabilir. Dikkatiniz çekmek istedim.

Cengaver53 Cengaver53 11.09.2017 22:31:00

Tarayıcıların güvenlik ayarlarını gözden geçirin bu sitede ben böyle bir şeyle karşılaşmadım ayrıca mozilla bazı konularda sık sık hata veriyor çalıştığım kurum bilgisayarlarında bazı programlar mozilla uyumlu çalışıyor ve olur olmadık hata verebiliyor.Explorer ve crome de denediniz mi? Bir tarayıcının güvenlik duvarı bunu buluyorsa diğer tarayıcı ve virüs programları da bunu yakalayabilir.

nukkus nukkus 11.09.2017 08:59:00

Sevgili Süleyman hata değil. Aşağıdaki "uyarı"yı alıyorum. Bunu trakus.org sitesinde güvenlik zaaafı olduğu şifre ve bilgilerimin başkalarınca ele geçirilebileceği vb şeklinde anlıyorum. Site yöneticisini uyarmayı da önermişler, ben de bunu yapmak istedim. https://support.mozilla.org/en-US/kb/insecure-password-warning-firefox?as=u&utm_source=inproduct

sezmez sezmez 10.09.2017 22:23:00

Merhaba Nükhet Hanım; Aslında bu bir hata değil, sunucuların SSL sertifikası kullanımı ve istemcilerin buna verdiği cevap ile alakalı bir durum. Son zamanlarda browser, virüs programı, modem(ya da modem ayarları) üzerinde bir değişiklik olu ise bu da neden olmuş olabilir. Çözümü için google amcaya gelen hata mesajını aynen yazarsanız bazı çözümler içeren siteleri size getirecektir. Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 506  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT