TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Hafta sonu etkinlikleri ve şehir dışından/şehir içinden buluşmalar...

KANDIZLIK KANDIZLIK 26.01.2009 03:02:00
Merhaba,

Son 3 haftadir Trakuş üyelerinin / hafta sonları gerçekleştirilen , günübirlik arazi gezi ve buluşmalarını/ kaçırmış bulunuyorum. Bir hafta sonu kendi işyerimde müsait değildim, bir diğerinde ise tanıdık arkadaşımın mesajıyla geç bir saatte öğrendim ve dolayısıyla katılamadım.

Bu günübirlik geziler ve etkinlikler muhakkak ki şahsi irtibatlar kurularak yapılmaktadır. Fakat bazen şehir dışından gelen dostlarımızı da haberimiz olmadığından görememekte ve tanışma fırsatı sadece yıllık Trakus kamplarına kalmaktadır. O kamplara da herkes zamanlama veya işyerinin musait olup_olmaması sebepleriyle katılamadığı durumlar oluşmaktadır. Şehir dışından gelen dostlarımız da belki daha fazla sayıda üyeyi görmeyi arzu edebilir diye düşünüyorum.

Önerim şudur ki ; Mesela anasayfanın sol tarafındaki /Haberler, Etkinlikler, Arazi Notları, Yayınlar/ grubundaki linklerin arasına, yine mesela /Hafta Sonu Etkinliği/ gibi bir link konulsa olmaz mi, ne dersiniz ?

Arkadaşlarımızdan etkinlikten haberi olanlar oraya bir iki gün önceden yazsalar: Cumartesi BuyukCekmecede buluşma var, Izmir den Çapacı Bey, Çanakkale den Selim Bey, Husmenaga Süleyman Bey, her zamanki gibi Fikret abimiz ve Ömer Bey de orada olacaklar, dese. Ve yine önceki hafta için: Ankara dan Riyat Bey, Niğde den Ahmet Hoca, Zonguldak tan Mustafa Hoca, taaa Izmir den Ömer Bey (shhoter) buraya geliyorlar diye yer ve zamanı haber verilse, muhakkak ki hem gözlemciler, hem de fotoğrafçılar onlarla buluşmak ve tanışmak isteyeceklerdir. Şehir dışından gelen misafirlerin de, şunlara da haber verin diye lüksleri yoktur sanırım, çünkü zaten herkesi tanımıyorlar.

Hatta, şehir dışından gözlem için veya fotoğraf ekipmanı için bile olsa, bir arkadaşımız . /ben bu hafta sonu Cumartesi Istanbul a geliyorum, beni karşılayın, misafirhane veya otel ayarlar mısınız, beni şuraya götürebilir misiniz/ gibi samimi ifadelerle mesaj yazabilmeli diye düşünüyorum, bu bölüme ...

Ne dersiniz, katılır mısınız bu düşünceme ...

Sevgilerimle,

Arslan.

KANDIZLIK KANDIZLIK 16.03.2009 23:23:00

Pazar günü arazi için önerileriniz olur mu acaba ?

Bu hafta Cuma ve Cumartesi günleri bir seminer sebebiyle Kocaeli_Derbent mevkiinde olacağım. Seminer sonrası o gece orada konaklasam, Pazar günü için cıvarda gözlem_arazi yapabileceğim yer söyleyebilir misiniz, ya da Pazar günü cıvarda araziye çıkacak Trakuş lu arkadaşlarımız var mıdır ?

rousettus rousettus 8.02.2009 21:33:00

Yarın (09.02.2009) Ankaradayım, arazi için müsait olan arkadaş var mı?

rousettus rousettus 30.01.2009 14:04:00

katılmamak mümkün mü Arslan Bey. çok da iyi etmişsiniz. teşekkür ediyorum. Haftasonu Niğdedeyim. Ancak sonraki arazilerde yazacağım.

selamlar.

hakbal hakbal 30.01.2009 10:49:00

Pazar günü kim nereye gidiyor şimdi? :)

shooter shooter 28.01.2009 16:19:00

Her yeni bir merhaba, yeni bir dostluğun filizlenmesidir... Bu nedenle kim, nerde, ne zaman, niçin diye bir köşenin açılması düşüncesi çöpçatan yardımcısı tarafından da paylaşılmaktadır.. Bu konuda Fikret abiye Serhatı itikle sahaya diye çağrı yapıyorum...

hakbal hakbal 27.01.2009 09:43:00

Arslan Bey merhaba,

Güzel bir fikir tabii,hem tanışmak,hem fikir alışverişinde bulunmak arazi bilgilerimizi paylaşmak gerçekten yararlı olur.

Sizi destekliyorum.

sgokce sgokce 27.01.2009 08:53:00

Merhaba Arslan Bey,

Çok iyi bir fikir bu. Sitede böyle bir bölümün eksikliği hissediliyor. Kesinlikle destekliyorum. Saygılarımla...

murgur murgur 26.01.2009 23:00:00

Bence de, "haftasonu arazi planları" gibi bir bölüm açılsa çok güzel olur. İsteyenler bu bölüme hangi gün nereye gitmeyi plamladıklarını yazar, isteyen üyeler de bu araziye onlarla birlikte katılır. Tabii zorla güzellik olmaz, herkes buraya arazi planını yazmak zorunda değil, kimi üyeler en fazla 2-3 kişi araziye gitmek istiyor, onlara da saygı duyuyorum, onlar bu bölüme birşey yazmazlar.

KANDIZLIK KANDIZLIK 26.01.2009 03:16:00

Hafta sonu etkinlikleri, aktif bir şekilde daha önceden haber verilse nasıl olur sizce acaba, katılır mısınız bu düşünceme ?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT