Ben de resim yapistiramadim, 3 gun bekledim......
Teşekkürler, evet bundan kaynaklanıyor olabilir, hem masaüatü hem laptopta. dg
Şimdi chrome'da da denedim. Sıkıntı yok. Addblock devre dışı olacak.
ADd block kullanıyorsanız devre dışı bırakın. siteye giriş yaptıktan sonra tekrar aktif edebilirsiniz. Bende mozilla firefox'ta add block eklentisi girişi engelliyordu
Chrome'u kaldirip tekrar kurun. Kurduktan sonra google hesabinizla giris yapmayin. Hesabinizla giris yaptiginizda google senkronizasyon yapiyor ve sanirim bu sirada bir sorun olusuyor. Evdeki bilgisayarda chromeu kaldirip kurunca sorun cozuldu. İsin ilginc tarafi, kisa sure once boyle bir sorun yoktu, son bir kac gunde ortaya cikti.
Evet aynı gmail hesabı ile farklı bilgisayarlarda kullanıyoruz Chrome mu. Farklı bilgisayarlardan girdiğimde aynı problem. Degil Chrome, Windows 'da yenildiğinde değişmedi. Hiç bir türlü giriş yapılmıyor. Bu arada kullanıcı ismimde Türkçe karakter car "ç" . Telefonda bir problem yok. dg
Tablet ve cep telefonunda sorun yaşayanlar chrome u kaldırıp tekrar yükleyin. Düzeliyor.
Aylardir Chorome dan giremiyorum. Aylardir. Ayrica uye girişim olmadan siteyi kullanınca, hd ve 4 K lari Choromedan acmasi uzun dakikalar aliyor. Genelde de acmiyor. Dilek
geçmişi silin, yanlış bir şifre sizin hafızanızda duyordur, adresi görünce chrome onu gönderiyordur, chromenin şifre hatırlama kısmında birşeyler kalmış olmalı.
Zafer ağabey, Burada da yardıma koştun, çok sağ ol.
internete bağlı olduğunuz kanal bizi yaaklılar listesine almış olabilir, bir araştırın, böyle bir filitre varmı..
Bu aralar renk ve detaylar kafa karıştırabilir Cihaner bey ,bana söğütbülbülü gibi geldi...gençleri çok sarı görünse de ebeveynler sonbaharda bayağı soluk olabiliyor...selamlar...
Hocam birde fotoforuma yüklediğim çıvgına el atsanız.:))
Bazen denk geliyor işte Cihaner bey...selamlar ,sevgiler... :)
Zafer hocam Allah aşkına bir şeyide bilmeyin.:)) Dediklerinizi yaptım sorun düzeldi. Chrome sağ üst köşeye tıkladım, ayarlara girdim tüm şifreleri sıfırladım düzeldi. Teşekkürler hocam.
Başkan merhaba... İki gün önce cepten girmek mümkün değildi...devamlı ''Girdiğiniz bilgiler hatalı'' yazısı çıkyordu... Geçmişi silip telefonu kapatıp tekrar açınca sorun düzeldi.Bilgisayardan girişte herhangi bir sorun yoktu zaten.
Aynı sıkıntı 2 gündür benim içinde geçerli ..Bilgiler hatali, lutfen tekrar deneyiniz,diyor...Chrome ile.....
Baska makineden girdim yine olmadi. Her seyi denedim. Sadece vpn ile girebiliyorum. Tam olarak cikan uyari su; "Bilgiler hatali, lutfen tekrar deneyiniz" Ama bilgiler hatali degil, zaten hatali olsaydi su an giris yapip bunlari yaziyor olamazdim. Vpn'i acinca girebiliyorum, kapatinca giremiyorum.
Tekrar denedim. Tablet ve cep telefonunda chrome ile girmeye çalışınca trakus.org web sitesinin mesajı bilgiler hatalı lütfen yeniden deneyiniz cevabı geliyor. Bilgisayarda bu problem yok.
Ayarlarda veri tasarrufu açıksa sorun yaratıyor. Ben tablet ve cepte kapatıp o şekilde girebiliyorum.
Aslında imkansız, chrome en iyi çalışan platformumuz. Başka makineden chrome ı deneyin, Hoş hafta sonu sitede operasyon yapamıyoruz ama, bir şey varsa Pazartesi bakarız. site açılıyor mu, üye girişi mi yapılamıyor , bunları da bildirin.
Chrome ile ben de giremiyorum. Her yolu denedim olmadi. Sadece opera ile ve vpn kullanarak girebiliyorum. Chrome'u farkli farkli yerlerde ayni google hesabi ile kullaniyor musunuz?