TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Mail problemi ve Forum icin bir oneri

MuratC MuratC 28.01.2009 18:46:00
Merhabalar,

Yapilan yorumlar icin gelen bilgilendirme mailleri gene gelmemeye basladi. Umarim yakinda kalici bir cozum bulunur.

Bununla birlikte acaba forum formatimizi daha kullanisli daha guzel bir modele veya formata gecirebilirmiyiz? Ornegin bir cok modern formatli forumda cevap/yorum yazildiginda o baslik veya konu alt siralarda yer almasina ragmen en uste cikmakta buda o konunuya bir cevap gelip guncellendigini gostermekte. Buda tabi yazilanlari takip etme konusunda ilgilenlere bir kolaylik saglamakta. Bunula beraber bir suru ozellikte eklemek mumkun tabi. Biliyorum boyle bir degisiklik yapmak bayagi bir mesai istiyor ama olsa cok iyi olur diye dusunuyorum. Bilmiyorum yonetcilerimiz ne der?

Selamlar

MuratC MuratC 10.02.2009 17:11:00

Serhat beyle telefonda gorusup bir iki deneme yaptik. baska mail adresi girince trakustan gonderilen deneme mailleri geldi. Belliki sistem bazi mail adresleri ile sikintisi var. Simdilik ben alternatif mail adresimle bir sorun yasamiyor gibiyim. Yoneticilerimiz konunun ustunde calistiklarini durumun kisa sure icinde duzelecigini belittiler

çitlenbik çitlenbik 10.02.2009 14:31:00

Bizim juvenile Supırmen Serkan nerede acaba :))

çitlenbik çitlenbik 10.02.2009 14:07:00

Bir de foruma yorum eklerken hata veriyor, siteden atıyor. Ama yine de yorumu eklemiş oluyor !!!

çitlenbik çitlenbik 10.02.2009 13:54:00

Galeride fotoğraflara tıkladığımda fotoğrafın ekrana gelmesi uzun sürüyor.

2 bilgisayarda da aynı sorunu yaşıyorum, seçilmiş olamam herhalde :)

rockisland rockisland 10.02.2009 00:14:00

Evet, Bedri beye katılıyorum, fotoğraflar dışındakiler hızlı açılıyor, ama fotoğraflar bence daha yavaşladı.

Ben de benim bilgisayardan olabilir diye birşey yazmamıştım.

Ama benim mesajlarım düzgün çalışıyor.

Selamlar

MuratC MuratC 8.02.2009 22:17:00

"Yeni Catimiz" adli duyuru ile Serhat bey sitemizin yeni servis saglayici altinda calismaya basladigini belirtmis. Hayirli ugurlu olsun. Evet gercektende daha suratli calisiyor. Ama her nedense mail problemi hala devam ediyor :( Eger problem Superonline dan kaynaklaniyorsaydi niye simdi baska servis saglayici altindada bu problem devam ediyor anlamadim. Baska bir anlamadigimda mail gelmemesinden kimin niye mutlu olacagi :)

Umarim bu problem cabucak kalici bir sekilde cozulur. Cunku yazdigim yorumlara bir cevap gelmismi veya birileri bir sey sormusmu diye butun yorum yazdigim fotolara veya kendi yuklediklerime tekrar tekrar bakmaktan yoruldum.

Selamlarimla

Mystere Mystere 3.02.2009 13:21:00

Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz gibi kısa süre önce serverımızın olduğu şirket, binasını taşıdığı için temel bir sorun yaşamıştık. Şu anda da server kaynaklı bir mail sorunu bazı üyelerimizi etkilemekte, yönetim konu üzerinde çalışıyor ve önümüzdeki haftanın başında konunun çözüme kavuşturulacağını umuyor. Bu süre zarfında gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür ederiz.

Selamlar

KANDIZLIK KANDIZLIK 2.02.2009 22:02:00

Çok güzel fotoğrafları galeriye yükleyenlere, yorumlar gelip sevinmesinler diye birkaç arkadaş site yönetimine rica ettik, bu yüzden sizlere yorum mailleri gelmiyor, ne yapalım siz de kıskandırmayın bizleri :))

MuratC MuratC 2.02.2009 08:08:00

Bu dahada ilginc oldu simdi :( demekki her zaman herkese olmuyor. Bana hala hicbir mail gelmiyor. Umarim site yonetimi buna bir care bulur.

rousettus rousettus 2.02.2009 03:41:00

son mesajınızı yeni gördüm ama; akşam pek çok arkadaştan geldi. mesela heme sizin fotoğrafınıza yazdığım yoruma teşekkürünüz hem de benimkine yazdıklarınız mail ile ulaştı.

isterseniz bir de Serkan Beye mail atın ki teknik bir sıkıntı varsa yardımcı olur.

iyi geceler.

KANDIZLIK KANDIZLIK 2.02.2009 02:09:00

Murat Bey, bana yarım saat içinde birkaç tane cevap yorumları geldi, bilginize ...

Ahmet Bey, özür dilerim sizden de, iyi geceler.

rousettus rousettus 1.02.2009 23:39:00

geçen defa ben de yaşamıştım ama bu defa normal gözüyor, Murat Bey. belki de kısa süreli bir problemdi.

MuratC MuratC 1.02.2009 22:25:00

Kimse bir yorum yapmadi, herhalde herkes memnun :))

En azindan su mail problemini acilen halledebilirmiyiz acaba?

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT