TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Canon 50D-40D durumları

murgur murgur 29.01.2009 00:11:00
Arkadaşlar, birkaç ay önce 40D hakkında bir başlık açılmıştı, uçar fotolarındaki AF performansının 30D den daha kötü olduğu hakkında. Konu pek bir sonuca ulaşmadan kapanmıştı. Site üyelerimizin çoğu 40D almak isteyen kuşçulara, 50D yi beklemesini tavsiye ediyordu.

2 ay kadar önce İKGT toplantısında Mehmet Hanay ı gördüm. İlk 50D sahiplerinden biri olarak ona 50D yi nasıl bulduğunu sordum. Odaklama sisteminin mükemmel çalıştığını, 40D deki sorunların giderilmiş olduğunu söyledi. Ancak geçenlerde bir arkadaştan duyduğum kadarıyla, 50D de noise probleminin 40D ye göre daha fazla yaşandığını öğrendim.

Sizin fikriniz nedir? Özellikle her iki makinayı da kullanan arkadaşların yorumlarını almak isterim.

ihsan ihsan 29.01.2009 14:06:00

Ben de merak ediyorum. Kullanan arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. İncelemelerime göre noise sorunu var ama karşılaştırınca gözardı edilecek kadar önemsiz mi bilemiyorum. Bunun yanısıra 15 MP gibi çok önemli bir çözünürlük de var. Sadece kuş çekmeyeceğim için bu değer benim için önemli de olsa sadece MP e bakarak makine almam. Yardımlarınızı bekliyoruz.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT