TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

4K ve FHD yükleme

vogel vogel 29.12.2017 10:34:00
Epey aradan sonra, bugün fhd fotoğraf yüklemek istedim. Ancak, sekmede 4K ve FHD seçenekleri görünmüyor. Hem Chrome hem Safari de durum aynı. Ne yapmam gerek? Bu arada tüm Trakus ailesine iyi yıllar diliyorum.

jurassic jurassic 29.12.2017 16:13:00

Aynı durum (4K) bende de sözkonusu.. Gelen cevap şu şekilde; "Daha önceki dilekçeniz üzerine araştırma yapmıştık. Bu durum şimdiye kadar ilk kez karşılaştığımız bir hata. Bununla ilgili teknik masayı tekrar bilgilerdirdik. En kısa zamanda çözümü için ilgileneceğiz. Hoş görünüz ve anlayışınız için teşekkür ederiz..." Beklemeye devam..

vogel vogel 29.12.2017 13:10:00

İlginize teşekkürler. Sabırla biraz daha bekleyeceğiz o zaman.

cheko cheko 29.12.2017 12:33:00

Bugüne dek bazı arkadaşlarımızın başına gelen bu sorun geçenlerde beni de etkileyince konuyu yönetime ilettim. Aldığım yanıtı aşağıda dikkatinize sunuyorum... 'Sayın Çetin Çeki, Sizden önce kimi üyelerimizin yaşadığı bir şanssızlık sizi de etkilemiş gözüküyor. Yeni yazılımla aşabileceğimizi düşündüğümüz bir algoritma hatası söz konusu. Sisteme hem FullHD hem 4K fotoğraf birlikte yüklendiğinde bazan Ful HD süresini de 4K gibi 1 aylık bir işleme tabi tutuyor. Dolayısıyla yeni yazılıma kadar karşımıza gelebilecek bu tür şanssızlıklar maalesef yaşanabilecek. Lütfen bu problemi bir ceza ya da başka bir müeyyide gibi düşünmeyin. Bizim de istemediğimiz bir durum bu. Yeni yazılımla bu problemlerin çözüleceğine inanıyoruz. O zamana kadar sabrınız ve hoş görünüz için şimdiden teşekkür ederiz. Esen kalın. Üye işleri...' Yeni yazılım beklenmeden bu konuda birşey yapılamaz mı acaba merak ediyorum....

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT