TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Vodafone reklam

ersoymatras ersoymatras 22.01.2018 18:57:00
Vodafone un yeni reklamını denk gelip izlmiş olabilirsiniz.Senaryosunu kesin Trakus ailesinden bir kişinin yazdığını düşünüyorum.Bu sıkıntılı günlerimizde yüzümüzü azda olsa güldürdükleri için kendi adıma çok teşekkür ediyorum..

DilekveTunç DilekveTunç 29.01.2018 21:48:00

Inanilmaz guzel bir video. Kaçak balikcilarla nasil mucadele edip zor da olsa basariya ulastigini anlatan hocamiz motivasyonu, umudu artiriyor ve esprili anlatimiyla kahkahalarla izledim. https://youtu.be/9H_YsX9d2X0 İnci Kefalleri Asla Donmez videonun adi Mustafa Sari anlatiyor TEDx Istanbul paylasimi dg

zaferK zaferK 28.01.2018 16:55:00

Evet Nükhet hanım ,var...imrenip aklı çelinen yüzlerce avcı var...daha da olacak... Neden mi ;anlatayım... -Her ülkede olduğu gibi ülkemde de doğayı ,dağları seven ,her fırsatta kendini dağlara bayırlara atan insanlar vardı...konuyla ilgili etkinlik denilince de akıllarına sadece avcılık geliyordu... Çünkü bir zamanlar ülkemde ne kuşçuluk ve ne de kuş gözlemciliği-fotoğrafçılığı adına herhangi bir etkinlik yoktu... Atalarından gelen masallar ,anektodlar ve gruplaşmaların gazıyla avcılığa başlamışlardı... Birileri buna yıllarca devam etti ;ta ki takatten kesilinceye kadar... Ama başka birileri zamanla bunun anlamsız ve gereksizliğini farketti ,vicdan azabı çekmeye başladı ve etkinlik-sosyalleşme adına başka alanlara yöneldi... İşte tam da bu yıllarda ülkemde dijital fotoğrafçılık ve hemen aynı yıllarda kuşçuluk gözde hobiler arasına girmeye başladı...silahlar ve av terkedildi ,doğaya ve kuşlara hizmet edebilmek için bir yarış başladı... İşte TRAKUS ailesinin en az dörtte biri bu eski avcılardan oluşmaktadır... Hiç şüpheniz olmasın ,hepsi pişmandır...hatta eski Türk filmlerindeki replikle tarif etmek gerekirse ''Mazimden utanıyorum...'' durumundadır... Sonuçta akl-ı selim kazanmıştır... Demem o ki ,linç yarar getirmez...(Linç konusu size değil ,ilgili arkadaşlara yöneliktir...) Anlatalım ve kazanalım... Selamlar... Sil

Oguenaydin Oguenaydin 28.01.2018 13:54:00

Avcıların vahşi içgüdülerini böyle frenlemek imkansızdır... Başlarına bir kaza gelmedikçe o iç güdüden vazgeçmiyorlar maaaleseffff.....

aliatici aliatici 24.01.2018 09:18:00

Haydi aranmak bir sorunda daha kötüsü arazideyim diyorsun hala sohbet etmek isteyenler var

surgeon surgeon 24.01.2018 08:51:00

Merhaba arkadaşlar, Tahminlerinizin son derece isabetli olduğunu söylemeliyim. Bir kaç hafta önce Kala film isimli bir yapım firmasından aradılar ve ülkemizde görülen ve görüldüğünde bir kuş fotoğrafçısını heyecanlandırabilecek, ormanlık bir habitatı olan bir kaç kuş türü önermemizi istediler. Şakrak da bunlardan biriydi. Kuş videoları stok satış yapan firmalardan alıntı. Senaryo ve prodüksiyonun tamamı kendilerine ait. Hataları ve eksikleri de olsa biz kuşçuları heyecanlandıran güzel bir reklam bence. Keşke diğer reklamlarda da bu temaları görebilsek...

zaferK zaferK 24.01.2018 00:18:00

Reklam güzel...kurgu ve hikaye güzel ,metin bir TRAKUS üyesi tarafından önerilmiş olabilir ,ama prodüksiyonda bir TRAKUS üyesinin olması pek mümkün görünmüyor... Çünkü olay baştan sona ''Bir kuş fotoğrafı nasıl çekilmez'' modunda... Öylesine kurgulanmış bir sahnede ancak piknik yapılabilir ya da reklam filmi çekilir...ama kuş fotoğrafı çekilebileceğini sanmıyorum... Yani hikaye gerçek ,çoğumuzun başına gelmiştiir zaten...ama sahne o sahne değildir hiç bir zaman...o müştemilat ,o dekor ve ekipmanla kuş çekilmez...tecrübeyle sabittir...:)

alhn alhn 23.01.2018 20:42:00

Birde bluetooth pair edilmişken arama geliyor, ozaman durum daha vahim :)

ersoymatras ersoymatras 23.01.2018 20:30:00

Onu bunu bikmemde çekim ekibi Şakrak ıda güzel kondurmuşlar..Ben şakrak görücem ve böyle bir olay başıma gelicek!??Kesin kırardım telefonu.Ebediyen kapsama alanı dışında kalsın.

alhn alhn 23.01.2018 20:24:00

Telefondaki şahısda şöyle diyor "Abi ne yaptın, buldun mu kuşu?" :) çok geldi başıma.

gedizmen gedizmen 23.01.2018 19:55:00

Fotoğrafçının elinde ki kuş kitabı hangisi acaba... daha önce hiç görmemiştim...

theguide theguide 23.01.2018 12:07:00

Geçenlerde tam odaklanmıştım çapkına telefon çaldı...:))

vogel vogel 23.01.2018 11:57:00

Reklamın künyesine buradan ulaşabilirsiniz. Metin yazarı Hüseyin Gündüz'müş. http://www.mediacatonline.com/vodafone-kus-gozlemcisi-reklami/

cihaner62 cihaner62 23.01.2018 09:57:00

Lense tripoda dikkat eden oldumu?

nukkus nukkus 23.01.2018 09:55:00

Acaba avcılar arasında imrenip aklı çelinen olmuş mudur, diye geçti aklımdan. İyimserlikte sınır yok:))

moktem moktem 23.01.2018 08:30:00

Ben de benzer şeyler düşünmüştüm. Hatta eşime bak işte beni arazideyken arama aynen böyle oluyor dedim de arıza çıktı :))) Harika bir reklam.

faruq488 faruq488 23.01.2018 08:20:00

:))

avşarbey avşarbey 23.01.2018 00:58:00

Reklamı yazayım diye girdim benden önce davranmışsın. Ersoy kardeş tebrikler ve selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr

gedizmen gedizmen 22.01.2018 21:01:00

Evet bende seyrettim.. çok hoş olmuş, sevindirikli oldum...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT