TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

yeni üyenin heyecanı

Ufukdumann Ufukdumann 17.02.2018 22:28:00
merhabalar arkadaslar hepinize huzur dolu günler diliyorum Antalyada ikamet ediyorum ve değerli büyüğüm Serkan MUTAN ın vasıtasıyla bu foruma üye oldum
benin Tamron 70-300 vc lens ve crop sensor bir makinem var kuş gözlemciliği yapmak ve kus fotografı cekmek istiyorum eğer antalyadan kuş fotografı çeken biri veya birileri varsa beni de ekibine dahil edebilir mi muhabbetim filan iyidir benim öyle herseye bozuk atmam yorulmam dağ bayır yürürüm :D iyi biriyim aslında

Ufukdumann Ufukdumann 21.02.2018 17:50:00

hoş buldum şimdiden baya yazan oldu gercekten güzel bir topluluk olmus burası özellikle de mail attığım antalya cevresindeki üyelerin mesajları insanı mutlu ediyor bahar aylarında burdura göller yöresine gelmeyi istiyorum zaten inşallah o zamanlarda sizde müsait olursunuz da gelirsiniz ilginiz için tesekkür ederim

Ufukdumann Ufukdumann 21.02.2018 17:47:00

tesekkür ederim bilgilendirme için umarım en kısa sürede bir etkinlik acılır iyi günler

Dikkuyruk Dikkuyruk 20.02.2018 16:40:00

Hoşgeldiniz Ufuk Bey, doğayı sevip kötü olanla pek karşılaşmadım. O yüzden kötü birisi olabileceğinizi kimsenin düşüneceğinizi sanmıyorum. Antalya'da bir aralar sevgili dostum Hüseyin YILMAZ(huddu) kuş fotoğrafı çekiyordu ama şimdi biraz farklı etkinliklere kaydı. Bence onu biraz teşvik edin, belki tekrar kış uykusundan uyanır. Ben Burdur'dayım. Her ne kadar iş yoğunluğum ve ailevi nedenlerle fazla kuş arazisine çıkamasam da özellikle bahar aylarında Burdur programı yapabilirsiniz. Eşlik etmeye çalışırım vaktim oldukça. Ayrıca mayıs ayında bir aksilik olmaz ise Trakus kampı Burdur'da olacak. Kampa da katılımınızı bekleriz,selamlar...

matvor matvor 18.02.2018 20:07:00

Ufuk Bey selamlar hoş geldiniz , Serkan Abi sever Antalya da su birikintilerinde kuş çekmeyi zaten. :D, Antalya kuş gözlem topluluğunun facebook grubuna gelebilirsiniz oradan daha hızlı şekilde iletişimde kalırız. https://www.facebook.com/groups/antalyabirding/

Ufukdumann Ufukdumann 18.02.2018 11:49:00

çok teşekkür ederim nazik dönütünüz için umarım birileriyle tanışıp güzel dostluklar kurup fotograf cekebilirim

engineergs engineergs 18.02.2018 09:20:00

Serhat Abi senin eline su dökemeyiz,ilk çıktığım arazide seninle karşılaşmak ve ilk dersi senden almak sanırım şansın son noktası.Aradan 6 yol geçmiş ve ilk günkü kadar hevesliyim,bunda senin katkın çok gazla Serhat Abi.Umarım baharda karşılaşırız Selamlar saygılar.

serhattigrel serhattigrel 18.02.2018 00:24:00

Ufuk bey, Ben artık kimseyi yanıma almıyorum, Seneler evvel Sadık Aslan (engineergs ) diye bir genç ile Rivada gezmiştik, gezmez olaydım. Adam beni geçti, şimdi yüzüme bile bakmıyor . Şunu anladım, gezdirmeyeceksin :) Şaka bir yana istanbulda olduğumdan yanıt veremiyorum, gelirsem ararım. Bence biraz zorlayın, Üyeler kısmından İlinizde kimler var bakın. Onlardan aktif olan yani taze fotoğraf yükleyenleri bulun. Mail ile taciz edin . Umarım Antalyalı dostlarımız bana kızmaz. :)

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT