TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

yardım lütfen

Tunahuseyin Tunahuseyin 14.03.2018 19:17:00
Merhaba Trakus Ailesi ;

öncelikle iyi akşamlar dilerim. nisan gibi samsun ve sinopa gitme planlarım var. su kuşlarını yakın plan çekmekte zorlanıyorum kamuflaj olayını henüz tam beceremedim.

https://www.youtube.com/watch?v=ZMXpaBWbx_o

böyle bir çadır alsam işimi görür mü acaba. bir ikincisi böyle bir ürünü nereden bulabilirim. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

saygılarımla...

nizamoglu nizamoglu 15.03.2018 15:20:00

güzel bir konuma kurarsanız, ve üzerini de birkaç dal parçasıyla tamamlayarak iyi kamufle ederseniz( çalılık, makilik alanların arasına ) bence iş görüyor... içeride hareketi kısıtlamıyor.. fakat düm düz bir araziye tabiri caizse kabak gibi koyarsanız pek işe yaramaz...ben aynı sitemi çadır direkleri üzeri,ne ağ gererek kullanıyorum , gayet te memlunum ...

Tunahuseyin Tunahuseyin 14.03.2018 20:32:00

ağ var ama hiç başarılı sonuçlar alamadım. çadırın içinde hareket etme şansı olduğu için daha rahat olabilir diye düşündüm. çok kullanılan bir yöntem değil sanırım.

beratt beratt 14.03.2018 20:27:00

bu tür çadırda hep sabit kalmanız gerekiyor kıyafet yada kamuflaj ağ ile çömelerek te olsa sağa sola ileri geri gidebilirsiniz bu kadar boyutlu bir ürünü taşımak kuşları ürkütebilir yada iyi bir nokta seçilip çadır için sabit kullanılabilir ama pratikte kıyafet yada ağ daha basit ve kolay

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT