TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

DilekveTunç DilekveTunç 30.03.2018 10:59:00

Haydi Kuleye Istanbullular Bugun kulede binlerce kucuk orman kartali gececek gibi. Gozunuz havada olsun! Onceki yıllarda 31 Mart'ta binlerce KOK gormustuk. Iki kez denk gelmistim. O gun bugun sanirim. Biz gidemeyecegiz gibi

beratt beratt 29.03.2018 23:58:00

Teşekkür ediyorum Dilek hanım fakat aklıma daha sonradan geldi vericili leylekten bahsetmek aslında söylemiş olsaydım güzel olurdu en azından yeni birşey öğrenmiş olurdu insanlar leylekler hakkında /:

DilekveTunç DilekveTunç 29.03.2018 23:33:00

Riva çok neşeliydi bugün; sise, soğuğa ve rüzgara rağmen. Hayatımızda hiç bu kadar ibibik görmemiştik. Her yer ibibik doluydu. Ak ve sarı kuyruksallyanlar her yerdeler. Sakalar, tarla kuşları, leylekler, kerkenezler boldu. Çıkrınçınlarda oradan oraya yüzüyordu. Öne çıkan türler, TURNA (1), dağ ispinozu, yakışıklı Gökçe Delice (2), dişi(2, ya, kara sırtlı martı, yakından küçük orman kartalı oldu. Galiba 43 tür gördük. Aaa bu arada vericili leyleğin grubunu bulduk ama çok uzaktalardı, detay görmek imkansızdı. Bu gece hala orada diyor Animal Tracker telefon uygulaması. Nükhet Hanıma teşekkürler aynı söylediği gibiydi Riva, eski kuşlu günlerindeki gibi. İnşaat çalışmalarına rağmen... dg

DilekveTunç DilekveTunç 29.03.2018 02:01:00

Vericili Riva'da! TRAKUŞ ailesi, Vericili leylek İstanbul Riva'da geçirecek geceyi, Alibahadir cayirinda. Bu gece Animal Tracker dan aldim ekran fotosu. Fotoforum a ve Facebook'ta Leylekel adli grubumuza ekledim. Haydi kuşa. Ilkbahar Riva'da guzel olur.

DilekveTunç DilekveTunç 29.03.2018 01:58:00

Tebrikler, hadi bunu da haber yap :) dg

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT