TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

SUNUMA DESTEK VERMEK İSTEYEN

DilekveTunç DilekveTunç 30.09.2018 23:51:00
Merhabalar,

Salı ve Çarşamba 17:00'de 20 dakika sunum vs. desteği verebilecek var mı? (ya da Araç desteği Maltepe - Cevahir AVM arası)

Cuma Ahmet Emre Kütükçü gitti, yarın ben gideceğim. Yok ben sunum yapamam ama evden alır seni üç gün oraya bırakırım diyen olsa ne hoş olur da. Nerede? :) Programda Leylek Dede ve Leylekler gibi gözüküyor. Konuya uygun Fikret abinin fotoğrafları, leylekler vs. bir sunum hazırlamaya çalışacağım
ASlında bende kuş sunumu var da... Detaylar:

Cevahir AVM Hayvanlar için bu hafta etkinlikler yapıyor, demişler ki sadece sokak hayvanları olmasın kuşlarda olsun. Bizim gibi STK olmayan PATİDAŞ yapıyor etkinliği, üyesi Cevahir’in ilgi ve yaklaşımından çalışmasından övgüyle bahsetti.

Sunum sonrası leylek kuklası yaptırıyorlarmış. Yaş aralığı 7 -12.

Etkinlik Detayı: http://www.istanbulcevahir.com//tr-TR/anasayfa-/4076_istanbul-cevahirde-hayvanlarin-sesini-herkes-duyacak.aspx

Aracım otomatik olmadığı için, kendi aracım trafikte çok yoruyor da ondan destek istedim. AVM yönetimine de soracağım yarın

DilekveTunç DilekveTunç 9.01.2019 13:47:00

Kuşlar Dergide, TUBİTAK MERAKLI MİNİK Ocak Sayısı Kuğu ve Su Kuşları konusunu işlemiş Tanıdığınız sınıflara, sınıf okul kütüphanelerine hediye etseniz. Hatta TUBİTAK'tab toplu alın, gelecekte bir etkinlikte çocuklara dağıtırsınız :) 1İçindekiler 2Kuğudur Benim Adım, Şimdi Size Kendimi Anlatacağım... 7Yumurta, Yavru, Genç, Yetişkin... 8Kuğu, Ötücü Kuğu, Küçük Kuğu 12Kuğu Balesi 14Uzun Bir Yolculuk: Göç 18En Uzağa, En Yükseğe... Göçmen Kuşlar 20Aras Nehri Kuş Cenneti'nde Kuş Gözlemi 22Biz de Uzun Boyunluyuz 24Zürafa Yapalım 26Çok Merak Ediyorum 28Haydi Mutfağa 30Küçük Eller İşbaşında 32Kitap... Oyun... Öneri... 341, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10... Herkes geldiğine göre geziye başlayabiliriz 35Çıkartmalar 36Su Kuşları Eşleme Kartları 37Kuğu Tacı 38Su Kuşları Etkinlik Kitapçığım 39Göçmen Kuşlar Gala Gölü'ne Geliyor Oyunu 40Kuğu Posteri

DilekveTunç DilekveTunç 9.01.2019 11:42:00

Sunuma davet: 10.01.2019 Perşembe 11:30 -13:00 Koşuyolu / İstanbul Yarin 11.30 -12.00 arası kısa bir Türkiye Kuşları sunumu yapacağım, Kosuyolu'nda bir devlet okulunda 26 ogrencilik besinci sinifa. Velileri de davet etti ogretmen. Gelen olur mu bilmem? Sonrasinda 12.00-13.00 arasi ogretmenin okulda 10 ogrenci ile yaptigi  Avrupa projesi kapsamında hayvan fotografi cekecegiz. Ben bahcede yemleme yapip kus çekmelerini saglayacagim. Cok da ruzgarli hava ama. Okulun konumunu atarım, dgecit@yandex.com'dan bana ulaşabilirsiniz. Selamlar, Dilek GEÇİT

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT