TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kocaeli bölgesinden yardım

Mami54 Mami54 9.10.2018 13:18:00
Kocaelinde göl kay parkta cekim yapan arkadaşlardan bana ulaşmalarını rica ediyorum okul icin 5 haftadır gidiyorum doru düzgün bişe bulamıyorum taktik ve bilgi verecek varmı

Mami54 Mami54 18.10.2018 08:13:00

İlginiz icin tesekkür ederim dilek hanım saolun bikackişiden meil geldi 1 kişi daha var mehmet güzel onunla irtibat kurmak istiyorum ama birtürlü konuşamadık.

DilekveTunç DilekveTunç 15.10.2018 19:53:00

Teşekkürler, üyeler bölümüne gidip, Kocaeli'nde yaşayan fotoğrafçılarla iletişime geçebilirsin. Foto Galeri'de Kocaeli'ni seçip, Kocaeli'nde çekilmiş fotoğrafları görebilirsin. Fotoğraf sahipleriyle yazışıp kullanmak için izin isteyebilirsin. Selamlar, Dilek

Mami54 Mami54 10.10.2018 11:50:00

Bilgilerimide güncelledim

Mami54 Mami54 10.10.2018 11:23:00

Evet yeni üye oldum hoşbulduk tesekkür ederim sabah erkende cıktım ve pek bişe bulamadım benim icin ucak kuş olsun yüksek lisans icin tez hazırlıyorum oraya gelen kuşları araştırmam gerekiyor o nedenle göletteyim ama cok eskiden beri var büyük gölet bataklık yeride var göletin ağaclar var insan eliyle yapılmamıştır baya büyük yer

DilekveTunç DilekveTunç 9.10.2018 22:39:00

Hoş geldin sanırım dün üye olmuşsun, Kocaeliler yardım edecektir. Ama genel anlamda öneride bulunmak gerekirse. Sabah erken gidince daha çok kuşa denk gelebilirsin herhangi bir alanda. Hedeflediğin kuşlar neler? Yani ötücüler mi? Su kuşları mı? Yırtıcılar mı? Sulakalanlarda su kuşları ve ördek vs. kışın bol olur. Harita Gölet diyor buraya insan eliyle mi yapılmış? Derinse çok kuş olmaz sanki. Niye illa orası, baktım bölge girilmemiş ebird'e. Ebird'de alanlar şöyle https://ebird.org/region/TR-41/hotspots?yr=all&m= Okul için gidiyorum demekle proje mi? Makale, tez filan mı? Koceli'nde çok daha bereketli yerler var. Yeni üye olarak boş vaktin boş yerleri doldurmanı da rica etsek. Profilinde çok da önemi yok yazmışsın da. Sitemizde önemli, hele hele doğum tarihi ve adres vs. gerekli oluyor. Adres görülmüyor dışarı kapalı merak etme. Dilek

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT