İlk fotoyu kim verecek:)
Selam Riyat Abi,bende kaşıkçı fotoğrafı olabilir ancak akşam bakabilirim, bir de Deniz Kartalı , Akkuyruklu Kartalın eski adı.Selamlar.
Var da Kartpostalda sinek gibi durur herhalde :)Çok uzaktan çekildi, baskıya gelmez.
tam kadraj pelikabları e-posta ile gönderdim Riyat abi.kaşıkçı için www.treknature.com/workshops/198846/ sayfasında üç tane var. beğendiğin olursa büyük boy gönderebilirim.
Riyat abi benim toy fotolarından kartpostal çıkmaz ama dikkuyruk fotosu dikkuyruk yollim bi kaç poz:)
Riyat bey , bende galeride de mevcut olan saz horozu fotoğrafımı verebilirim, sitedeki diğer saz horozu fotoğraflarına oranla çok kaliteli değil ama , talep edilir ise hemen gönderirim.Selamlarımla...
Bir-iki foto gönderdim Riyat Abi, umarım işine yarar.Selamlar.
Riyat bey, acil bir işmiş, benim geç haberim oldu, henüz çok geç değilse saz horozu ve kaşıkçı fotoları gönderebilirim
Yurtdisindan saz horozu resmin var , istenirse gonderebilirim.
sevgili riyat fotoğrafı bilmem de geçen hafta sonu burada (Fırat doğu kıyısı) saz horozu kertildi bilesin :)
sitem çıldırttı beni dekapatıp trakuşa mı taşınsam :)
Merhabalar,Bu kartpostallar konusu ne oldu acaba. basildi mi?acikcasi kuslar ile ilgili elle tutulur hediye edilip gonderilebilir kartpostal gibi bir kavram "olsa iyi olur" gibime geliyor. hani en azinda tehdit altindaki turler ile ilgili. aradim ama kus karpostali bulamadik turkiye kuslari ile ilgili merak eden olursa bu konu tabiki forumda ayri bir baslikta tartisilabilir.