Kalan türlerimiz: Orman Horozu Küçük Suyelvesi Ak Turna Kara Kanatlı Bataklıkkırlangıcı Küçük Altın Yağmurcun Ak Kuyruklu Kızkuşu Ak Kumkuşu Ak Sokumlu Kumkuşu Döğüşkenkuş Küçük Suçulluğu Kara Kızılbacak Yeşilbacak Küçük Sarıbacak Taşçeviren
Türleriniz atanmıştır (ve alınmıştır:), katkılarınız için teşekkür ederim :)
Poyrazkuşu ve Kılıçgaga'yı almak isterim.
Bıldırcın müsaitse alabilirim.
Kuzeycem bende ki "serçe, sarıboğazlı serçe, boz serçe, fırtına kırlangıcı, akkaşlı çıvgın" türlerini de alıp gönüllü üyelere dağıtır mısın? Hepsiyle ilgilenmek için vakit bulamadım maalesef. Teşekkür ederim.
:) Çalışmaya başlayalım
Teşekkürler Turgut abi, türlerinizi atadım.
Kalan türlerimiz: Orman Horozu Bıldırcın Küçük Suyelvesi Ak Turna Poyrazkuşu Kılıçgaga Kara Kanatlı Bataklıkkırlangıcı Küçük Altın Yağmurcun Ak Kuyruklu Kızkuşu Ak Kumkuşu Ak Sokumlu Kumkuşu Döğüşkenkuş Küçük Suçulluğu Kara Kızılbacak Yeşilbacak Küçük Sarıbacak Taşçeviren
Size biraz nadir türler verelim o zaman Birol abi:) Gri Başlı Kızkuşu, Amerikan Altın Yağmurcunu ve Büyük Denizdüdükçünü sizindir.
Sürmeli ve normal Kızkuşları senindir Ogün abi.
Mahmuzlu kızkuşu ile Uzunbacak alabilirim...
Bir tercihim yok gönlünden kopanlara razıyım :)
Orada her zaman kuş olur Birol abi, bulursunuz an meselesi :) Tür olarak bir tercihiniz var mıdır?
Kızkuşlarını Alabilirim
Kuzeycem bu kış boş vaktim olacak kuş yok bari ders çalışalım :)
Merhabalar herkese, yeni yıl hedeflerinden biri tür yetkilisi olanlar için aşağıdaki türlerin halen boşta olduğunu hatırlatırım :) Orman Horozu Bıldırcın Küçük Suyelvesi Ak Turna Poyrazkuşu Uzunbacak Kılıçgaga Kara Kanatlı Bataklıkkırlangıcı Amerikan Altın Yağmurcunu Küçük Altın Yağmurcun Mahmuzlu Kızkuşu Sürmeli Kızkuşu Ak Kuyruklu Kızkuşu Kızkuşu Gri Başlı Kızkuşu Ak Kumkuşu Ak Sokumlu Kumkuşu Döğüşkenkuş Küçük Suçulluğu Kara Kızılbacak Yeşilbacak Küçük Sarıbacak Taşçeviren Büyük Denizdüdükçünü
Türleriniz atanmıştır, ilginiz için çok teşekkürler :)
Merhaba, sakarmekeyi alabilirim.
Dağ horozunu alabilirim
Sazhorozu sizindir Vedat abi, teşekkürler.
Yukarıdaki türlerin hepsi boşta şu an :) Tercihinizi yazarsanız atama yapabilirim.
Boşta olan türlerden almak isterim
Cem kardeşim Saz horozuna destek verebilirim...