TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Forumlarda yorum sıralaması değişti

furtun furtun 4.03.2009 23:12:00
Forumlarda ve fotoğraf yorumlarına yazılan cevaplarda bugünden itibaren internet ortamında genelde kabul gören sıralamaya geçtik. Artık yapılan yorumlar ilkten sona doğru sıralanıyor.

Trakus web sayfalarında üyelerimizin talepleri doğrultusunda yapılmasına karar verilen değişiklikler elimizden geldiği kadar hızlı bir şekilde devreye sokulmaya devam ediliyor.

serhattigrel serhattigrel 4.03.2009 23:19:00

Diger bitenler:

Fotogaleride İl ismine göre arama anahtarı.

Bir ayı dolduran tanımsız tür fotolarının ayrı bir yerde toplanması.

Gözlemlerde Kuşbank ile mükerrer girişi önlemek için Kuşbanka a Girilmiştir seçeneği.

eceerdag eceerdag 5.03.2009 08:05:00

sitede virgül kullanınca "de bağlacı"nı ayrı yazmış gibi ayrı oluyor.. görünmez virgül problemi de çözülse harika olur..

rousettus rousettus 5.03.2009 22:20:00

Antalyadan da olsa ortalığı karıştırayım dedim:))

hiç yeri değil, ama konu konuyu açtığından bir öneri de ben yapayım Ömer Bey. tür sayfasına gidilince haritaların altında yerli türler belki hariç tutulabilir. ama 12 aylık grafik sütunları şeklinde bir sayaç koymamız mümkün olur mu. şöyle diyeyim. şu an eklediğim tür ilk kez Mart ayından girildiyse, Mart ayı hanesine bir birimlik sütun çıkacak, 10 kez bu aydan fotoğraf eklenince haliyle bar (çubuk) 10 birim yükselecek. diğer aylar da benzeri şekilde. bunların sonucunda harita yanında türün (yerli değilse) hangi aylarda ülkemizde dağılım gösterdiği, kayıtlarının olduğu ortaya çıkacak.

yeni iş çıkaracak biliyorum ama aynı zamanda bir bilgi bankası gibi olan trakuştan ilgilenenlere önemli bir hizmet olur kanaatindeyim. iyi geceler dikelerimle, selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT