Foto
riyatg 7.03.2009 22:06:00
Merhaba herkese,
Sitemize gelen 2 maili sizlere iletmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adrese foto gönderebilirler:
tulaykambur@gmail.com
İleti-1: Merhaba; Ben TVNET Haber Kanalı, Kısa ve Net adlı haber-aktüel programının yapımcısı Tülay Kambur. İstanbul da yaşayan yeşil papağanlar hakkında 10 dakikalık bir program hazırlıyoruz ve bu program için geçtiğimiz günlerde Florya Ormanı nda Biolog Berrin Akyıldırım ile bir rörportaj gerçekleştirdik. Programda kullanmak üzere oradaki papağanların görüntülerini aldık. Ancak havanın kapalı olması nedeniyle görüntüler seyirci açısından pek doyurucu değil. Programda trakus.org sitesinden de bahseden Berrin Hanım ın tavsiyesi üzerine ben de sitenize girdim ve çok beğendim. Programda sitenizde yer alan Büyük Yeşil Papağanların resimlerini kullanmak istiyorum. Ancak fotoğrafçılara tek tek ulaşıp onlardan izin almam imkansız. Bu konuda bana nasıl yerdımcı olabilirsiniz?
İleti-2: İlginiz için çok teşekkür ederim.
Sitede Büyük Yeşil Papağan ın bilgilerine ulaştığım sayfada toplamda 26 adet Büyük Yeşil Papağan fotoğrafı bulunuyor. Aslında hepsini kullanmak istiyorum. Fotoğrafçıların isimleri üzerlerine tek tek tıklayınca çıkıyor, bazılarının ise nick name leri çıkıyor. Aşağıdaki listede fotoğrafçıların isimleri ya da nick name leri var. Sayfada yer alan fotoğrafların sahiplerine topluca mail atmak işimi bir hayli kolaylaştırırdı aslında eğer böyle bir imkanınız varsa.
Programın montajına en geç Perşembe günü girmem gerekiyor. O nedenle en kısa zamanda cevap alırsak çok sevinirim. Eğer izin verirlerse fotoğrafları televizyonda yayınlanmış olacak, umarım buna sevinir ve izin verirler.
Volkan Akgül
Serhat Tigrel
Slmsevki
Hamisami
Seyyah
Deco
Onder
Shooter
Gracius