TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Foto

riyatg riyatg 7.03.2009 22:06:00
Merhaba herkese,

Sitemize gelen 2 maili sizlere iletmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlar aşağıdaki adrese foto gönderebilirler:

tulaykambur@gmail.com

İleti-1: Merhaba; Ben TVNET Haber Kanalı, Kısa ve Net adlı haber-aktüel programının yapımcısı Tülay Kambur. İstanbul da yaşayan yeşil papağanlar hakkında 10 dakikalık bir program hazırlıyoruz ve bu program için geçtiğimiz günlerde Florya Ormanı nda Biolog Berrin Akyıldırım ile bir rörportaj gerçekleştirdik. Programda kullanmak üzere oradaki papağanların görüntülerini aldık. Ancak havanın kapalı olması nedeniyle görüntüler seyirci açısından pek doyurucu değil. Programda trakus.org sitesinden de bahseden Berrin Hanım ın tavsiyesi üzerine ben de sitenize girdim ve çok beğendim. Programda sitenizde yer alan Büyük Yeşil Papağanların resimlerini kullanmak istiyorum. Ancak fotoğrafçılara tek tek ulaşıp onlardan izin almam imkansız. Bu konuda bana nasıl yerdımcı olabilirsiniz?

İleti-2: İlginiz için çok teşekkür ederim.

Sitede Büyük Yeşil Papağan ın bilgilerine ulaştığım sayfada toplamda 26 adet Büyük Yeşil Papağan fotoğrafı bulunuyor. Aslında hepsini kullanmak istiyorum. Fotoğrafçıların isimleri üzerlerine tek tek tıklayınca çıkıyor, bazılarının ise nick name leri çıkıyor. Aşağıdaki listede fotoğrafçıların isimleri ya da nick name leri var. Sayfada yer alan fotoğrafların sahiplerine topluca mail atmak işimi bir hayli kolaylaştırırdı aslında eğer böyle bir imkanınız varsa.

Programın montajına en geç Perşembe günü girmem gerekiyor. O nedenle en kısa zamanda cevap alırsak çok sevinirim. Eğer izin verirlerse fotoğrafları televizyonda yayınlanmış olacak, umarım buna sevinir ve izin verirler.

Volkan Akgül

Serhat Tigrel

Slmsevki

Hamisami

Seyyah

Deco

Onder

Shooter

Gracius

riyatg riyatg 7.03.2009 22:06:00

İlk sayfada görünmesi için bir cevap yazmak gerekiyor.....:)

Gracious Gracious 8.03.2009 09:28:00

Riyat bey benim fotoğrafımın da kullanılması benim için onur olacaktır, selamlar, iyi çalışmalar..

hamisami hamisami 8.03.2009 09:38:00

Benim fotoyu da kullanabilirler.

VolkanAkgul VolkanAkgul 8.03.2009 13:05:00

Berrin hanım konuk olmuş ve Trakus ismi geçiyorsa rahatlıkla kullanabilirler.

onder onder 8.03.2009 18:36:00

Benim fotoğrafımıda kullanabilirler Riyat abi.

riyatg riyatg 8.03.2009 23:01:00

Tekrar merhaba,

Tülay hanımın teşekkürlerini iletmek isterim Son iletisini de...

"Program adı "Kısa ve Net",14 Mart Cumartesi 16:30 da TVNET te.

TVNET:

DIGITURK 39

D-SMART 85. Kanalda

TURKSAT 3A, Frekans: 12653

Sembol:4444

Fec 5/6

Polarizasyon: Dikey

www.tvnet.tv.tr

riyatg riyatg 11.03.2009 22:29:00

Tülay hanım teşekkür ediyor. Aşağıdaki bilgileri de sizlere iletmemi istedi. Selamlar

Program yayın saatini foruma da yazarsanız, fotoğrafçı arkadaşlar da bilgi edinmiş olur. Ben üye olmadığım için yazamıyorum.

Program adı "Kısa ve Net",14 Mart Cumartesi 16:30 da TVNET te.

TVNET:

DIGITURK 39

D-SMART 85. Kanalda

TURKSAT 3A, Frekans: 12653

Sembol:4444

Fec 5/6

Polarizasyon: Dikey

www.tvnet.tv.tr

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 452  |  Kalan Tür Adedi:39
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT