TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

SAHTE HESAPLARRR

orhankaya orhankaya 10.01.2019 10:39:00
Bazı vatandaşları uzun zamandır gözlemliyorum... Günün fotoğrafı olsun diye ellerinden ne geliyorsa onu yapıyorlar...Hayır benim anlamadığım koca koca insanlar ve bu işi hobi için yapanlar sahte hesaplarla kendilerine beğeni atıp GF olma çabasına girince ne zevk alıyorlar acaba ..? Gerçekten de komikler :) Düşünsenize kendi fotoğrafınızı birkaç kişiden beğeni dileniyorsunuz...Oda yetmiyor hiç fotoğraf yüklememiş hesaplardan yani boş hesaplardan fotoğrafınıza beğeni atıyorsunuz :) Ayıp ayıp koca adamlarsınız...Eminim ki çoğu kişide bunların farkında !! Şunu da belirtmek istiyorum , daha önce site yönetimine kanıtlı şekilde birkaç sahte profil ana sayfa linklerini attım ama herhangi bir işlem yapılmadı...

- Site yönetiminden bu boş hesapları tespit edip gerekenini yapılmasını rica ediyorum...

Whatsap grubunu söylemek bile istemiyorum...

Hem şaka gibisiniz ve hemde komiksiniz...Çok gülüyoruz size çoook :) Onlar kendini iyi biliyorlar...

Saygılar...

DilekveTunç DilekveTunç 27.01.2019 00:27:00

'Demokrasi, eşitlik, her birey bir oya sahiptir" say say uzar gider. Iyi si saymayayım. :) :) :) Selamlar

jurassic jurassic 24.01.2019 09:34:00

1

Gavurdağlı Gavurdağlı 24.01.2019 01:14:00

Günün fotoğrafı uygulaması kaldırılsın. Yoksa bu hasta ruhlardan, kağıt madalya meraklılarından kurtulunmaz. Yaşadığım olaylar nedeniyle epeydir galeriden uzak duruyorum. Çoğu fotoğrafımı tür ekleden yüklüyorum. Açıkçası özene bezene fotoğraf çekmek için hiç zaman ayırasım gelmiyor. Çünkü doğadaki canların da hakları var. Saygılar..

orhankaya orhankaya 24.01.2019 00:46:00

Ersoy bey , bilgisayar başında kanıtlı bir şekilde tek tek isim vererek yönetime sundum...Görüyorum ki , hiçbir şekilde herhangi bir şey değişmemiş... Benim yapabileceğim tek şey , bu tür ruhu bozuk insanların fotoğrafına ne yorum yazmak ve nede beğeni atmak...O kişilerde lütfen bana yazmasın rica ediyorum :) Selamlar...

ersoymatras ersoymatras 23.01.2019 20:23:00

Hali hazırda devam etmekte :)

orhankaya orhankaya 15.01.2019 15:19:00

1 :):)

orhankaya orhankaya 15.01.2019 14:47:00

Bu tür insanların tedaviye ihtiyaçları var. çünkü , hasta ruhlular...

Cengaver53 Cengaver53 15.01.2019 14:29:00

Orhan bey günümüzde sosyal medya hastalığı diye bir hastalık türedi.Adam bir şey paylaşıyor ikide bir açıp bakıyor ne kadar beğeni aldı diye takıntı yapıyor.Bu kadar güzel fotoğraf nasıl bu kadar az beğeni alır işte türlü yollara baş vuruyor.Bırakalım bu işleri yaptığımız işin ve hobinin zevkine varalım var böyle hastalar.

Cengaver53 Cengaver53 15.01.2019 14:25:00

Hüseyin bey benim eski hesabım halen aktif şifresini unutmuştum nasıl olduysa aklıma geldi ama kullanmıyorum.Onu kaldırırsanız sevinirim rumuz Vercenik53 .Bu sitenin sağlıklı üye sayısı açısından da iyi olur.

orhankaya orhankaya 11.01.2019 09:22:00

'' Halbuki, Bunu yapan arkadaşların çoğunun fotoğraf kalitesi , bu tür ilişkilere girmesini gerektirmeyecek kadar güzel. '' 1

orhankaya orhankaya 11.01.2019 09:19:00

Trakuş yönetimine bir kaç isim verdim...Umarım gereği yapılır !!

PYTHON PYTHON 10.01.2019 22:44:00

Kuş sevdalısı olmadan fotoğrafçı olununca herşey sadece bir yarışma oluyor. Yıllarca fotoğraf yüklemeyişimin nedenidir bu durum. Hemen hemen 2003 den beri bu camianın içindeyim bu tip insanları çok gördüm. Bir hırsla başlayan serüvenleri kısa zamanda sıkkınlıkla son buluyor. Hiç unutmuyorum bir arazide vatandaşın biri Soner Bekir'e kuş öğretmeye kalkmıştı :) Camia kültüründen yoksun bu kitle; ne kadar güçlüklerle kurulan böylesi değerli bir platformu kendi kişisel egolarına bir zemin olarak görüyor. Yükledikleri fotoğrafları birbirine haber vererek üstü kapalı destek lobileri yapıyorlar.

ayasar ayasar 10.01.2019 12:46:00

Her zaman ne diyoruz' Liyakat olmadığı için ülkemiz bu hale geldi'. Yani hak edilmedik bir ödül bir insanı ne kadar mutlu eder? Bunu yapan çok iyi biliyor ki yarıştığı insan kendinden iyi ama dayanamıyor ne yapsın? Hırs yakasını bırakmıyor. Hobi diye yapılan, karşılığında bir ekonomik çıkar beklemeyen sadece bir beğeni ile mutlu olan insanlar olmamız gerekir. Bunları duyup görünce akılıma 'Büyük Yarış' filmi geliyor. İnsanları Ne kadar güzel talil edilmişler. Halbuki, Bunu yapan arkadaşların çoğunun fotoğraf kalitesi , bu tür ilişkilere girmesini gerektirmeyecek kadar güzel. Konuyu açtığın için seni kutluyorum Orhan. Selamlar.

zaferK zaferK 10.01.2019 10:47:00

Yazdıkların tamamen doğrudur Orhan...tabii ki TRAKUS'a yakışmıyor... Zaman zaman göndermelerle ,ironi ve makul uyarılarla konuyu gündeme getirdik. Bir ara azalsa da sonra aynen devam etti. TRAKUS'un bu konuya bir ara el attığı ,gereğini yaptığı kişiler var. Yakındaki toplantıda konunun tekrar gündeme getirileceğini ve gereğinin yapılacağını umuyorum. (Bazı kişiler ve sahte hesapları kaydedilmiştir ,burada afişe edilmesi ancak yönetimin tasarrufundadır.Yönetim talep ettiğinde kayıtlar verilecektir.)

surgeon surgeon 10.01.2019 10:46:00

Sahte hesaplarla ilgili son 2 yıldır son derece ciddi önlemler aldık ve olabildiği kadar da eskilerden kalanları silmeye gayret ediyoruz. Yine gözden kaçırdıklarımız olabilir. Neticede üye kayıtları esnasında sahte olduğunu anlamanın imkansız olduğu yöntemlerle ( bir dost , yakın ve akraba ilişkilerini kullanarak) üye olanlar çıkabilir. Sizden ricamız böyle şüpheli durumları farketmişseniz bize " iletişim" yoluyla iletmeniz. Öncelikle biz müdahale edip kurallarımız çerçevesinde çözüm bulmamıza yardımcı olunuz. Ancak böyle herkesin müdahil olabileceği ve polemik yaratabilecek forumlarda isim dillendirmek sakıncalı olur. Telafi edemeyeceğimiz ithamlara yol açmamak için lütfen bu konuda açık açık isim zikretmek yerine İLETİŞİM den bize yazmanızı rica ederiz. Gösterdiğiniz duyarlılık ve hassasiyet için teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla Trakus Üye İşleri ve İletişim

orhankaya orhankaya 10.01.2019 10:42:00

Mehmet Ali bey , zamanında yönetime isim vererek ve sahte profil hesapları bildirdim...Ama ne sahete hesaplar nede sahtecilik yapanlara birşey olmadı...

mademiral mademiral 10.01.2019 10:18:00

Yaklaşık 5 yıldır siteyi takip ederim. Bu konu hep dillendirilir ama kimse isim telaffuz etmez. Kimmiş bu "bazı vatandaşlar" cidden merak ediyorum ben de. Madem elinizde kanıtlar var açıkça yazın site yönetimi de gereğini yapsın. Olmadı günün fotoğrafları seçimi uygulamasına son verilsin. Bu konu da böylece kapansın.

wiseguy72 wiseguy72 10.01.2019 10:01:00

Ben siteye üye olurken Hüseyin Bey beni telefonla arayarak görüşmüştü. O zaman, sitede sahte hesap yaratılmaması için ne güzel bir uygulama diye düşünmüştüm. Şimdi siz böyle yazınca bu sahte hesaplar nasıl oluşabilmiş merak ettim doğrusu. Selamlar.

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT