TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Doğa kuşu yakalayanalar hakkında.

eczacim eczacim 2.03.2019 16:27:00
merhaba değerli forum üyeleri,

Bu benim ilk açtığım konu.Kendim Kanarya beslediğim için malum sitede ki kuş gruplarına üyeyim.Neredeyse hergün satılık ispinoz türlerinin ilanlarını görüyorum.Saka,Flurya,İskete,İspinoz,Kocabaş,çarprazgaga ve şakrak türleri genelde.

Bu kişiler bu işi sektör haline getirip o minik canlıların hayatıyla oynamaktadırlar.

Bu şahısları kimlere nasıl şikayet etmeliyiz nasıl bu işten vazgeçireceğiz.

akcaoglu akcaoglu 24.06.2019 10:57:00

Orçun bey Merhaba .. Bu ve bunun gibi şikayetlerinizi her ilin bağlı bulunduğu DKMP il Şube Müdürlüğüne veya Bölge Müdürlüğüne iletebilirsiniz.. Her il müdürlüğünün sosyal medya hesabı var, mail hesabı var, buralara alacağınız ekran alıntısı (kişinin silme ihtimaline karşı) ile şikayet ederseniz. gerekli işlemler yapılacaktır. Selamlar..

DilekveTunç DilekveTunç 3.03.2019 21:06:00

DKMP yönetici ve personeli üyemiz olsun olmasın Forum bölümüzü takip ediyorlar. Onlar size ulaşsa bu web sitelerinin adreslerini, detaylarını sizden alsa ne güzel olur değil mi? Ankara Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü iletişim epostaları var oraya bildiriniz. 1 Av ve Yaban Hayatı Bölümüne 2. Aynı epostayı CC (kopyası) DKMP Müdürüne 3. Tarım ve Orman Bakanını'da CC ye koyunuz. Baktınız bir ay cevap gelmiyor CİMER'e yazınız. Yazmaya vaktim yok diyorsanız ANKARA DKMP telefonla arayınız web sitelerinde tüm iletişimler var Dilek

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT