TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92805
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Tek sayfada tüm türlerden birer adet?

dmcl1 dmcl1 11.03.2009 19:34:00
Merhabalar,

son bir kaç gündür ihtiyaç duyduğum ve herkese yararlı olabileceğini umduğum bir fikri paylaşmak isterim:

yeni bir sayfada tüm kuş türlerinin tek fotoğrafla listelendiği bir yenilik çok iyi olurdu diye düşünüyorum..

amaç nedir derseniz;bir örnekle izah etmeye çalışayım:

benim gibi kuş türleri konusunda sadece birkaç aylık bilgisi olan kişiler için ..görüntülemiş olduğu kuşun türünü öğrenmek için günde 1 kere ile sınırlı fotoforum bölümüne başlık açmak yerine,bahsettiğim gibi bir sayfayla kolayca ulaşılabilir diye düşündüm,tşk.ler :)

dmcl1 dmcl1 13.03.2009 02:03:00

Sonuç olarak yurtdışına uzanmadan kitapçılardan alabileceğimiz tavsiye ettiğiniz en ayrıntılı kitap hangisidir,tşk.ler....

KANDIZLIK KANDIZLIK 12.03.2009 22:00:00

Bazı arkadaşlar "Türkiye nin Kuşları" kitabını edinmenizi ve cebe sığan ebatlarıyla ve fiyatının da çok uygun olduğunu söyleyeceklerdir size, sanırım . Ayrıca; Doğa Derneği nin bastırdığı (70 X 90 cm. ) ebadındaki bir posteri var tek bir sayfa şeklinde ve birçok türün fotoğraflarını içermekte , hatta iyerimde bir arkadaşa hediye etmiştim duvarını süslesin ve kuşlara baka baka o da gönül versin diye ...

Acaba digital ortamda mevcut mudur bu poster, şimdilik fikrim yok bu konuda .

Selamlarımla .

sgokce sgokce 12.03.2009 21:41:00

Bence de iyi bir fikir Murat Bey. Tecrübeli kuş gözlemcilerinde en az bir tane kitap oluyor ama yeni başlayanlar için faydalı olur düşüncesindeyim. Hem kitaplardaki resimler yerine sitedeki fotoğraflar daha canlı ve anlaşılır olur. Selamlar...

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2025 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT