Açık mektup
zaferK 4.04.2019 22:11:00
Açık mektup,
Bir üyemiz aylardan beri benim kullanıcı adımı ,telefon numaramı ,mail adresimi v.s.kullanarak site yönetimine kayıt için başvuruyor ,ama yönetim kendisine bir türlü ulaşamıyor.Bu arada mail adresimi ele geçirmeye çalışıyor olmalı ki Microsofttan sık sık şifre değişikliği başvurusunda bulunup bulunmadığım uyarısı geliyor.Her ne kadar biraz teknoloji özürlü olsam da ,şimdilik mail adresimi kaptırmadım.
Yönetimden arkadaşlar bu duruma anlam veremedikleri için de beni arayıp soruyorlar ve konu kapanıyor.Ama artık şu son günlerde kabak tadı vermeye başladı.
Şimdi soruyorum ;ah be güzel kardeşim ,benim TRAKUS kimliğimi veya Microsoft kimliğimi ele geçirip ne yapacaksın.Derdin nedir ,adresim ,tlf.numaram vs. her şeyim belli ,yerim belli
gel konuşalım ,sana yardımcı olmaya çalışayım.Beni ve TRAKUSu devamlı taciz etmekten vazgeç.
Amacın nedir ,beni itibarsızlaştırmayamı çalışıyorsun ,kimliğimi kullanıp ne yapmayı düşünüyorsun?
Bunlar boş işler ,çocukça davranışlar
bak bahar geldi ,git arazinin tadını çıkar
Başka türlü ulaşma imkanı olmadığından bu platformu kullanmak zorunda kaldığım için tüm TRAKUS ailesinden özür diliyorum.Selamlar ,sevgiler