TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Beğeni sorunu ve tür adından sayfasına link

Amatör Amatör 11.04.2019 12:21:00
Merhabalar,

Bir süredir bazı fotoğraflar için beğeni hakkı kullanılamıyor. Söz konusu fotoğraflara tıklandığında fotoğraf ile birlikte yorum sayfası da otomatik olarak açılıyor ve bu sayfanın altında birtakım anlamsız yazı ve noktalama işaretleri çıkıyor ve beğeni hakkı kullanılamıyor. Bu sorun acaba siteden mi yoksa benim bilgisayardan mı kaynaklanıyor bilmiyorum. Benzeri sorun yaşayan var mı acaba ? Yetkililere duyurulur.

Ayrıca bir de önerim olacak. Bilindiği gibi bir fotoğrafa tıklandığında fotoğraf açılıyor ve sol alt köşede türkçe, latince ..vs tür ismi görülüyor. Bu tür ismi üzerine tıklandığında doğrudan o türün sayfasına giden bir link verilebilir. Dolayısıyla fotoğrafını gördüğümüz bir tür hakkında bilgi almak istediğimizde fotogaleri sayfasına gidip listeden o türü arayıp bulmak zorunda kalmayız. Daha hızlı bir ulaşım olur diye düşünüyorum. Tabi eğer zor olmayacaksa ve site yönetimince uygun görülürse. Benimki sadece bir öneri. Teşekkürler.

Amatör Amatör 11.04.2019 22:01:00

Ömer bey merhaba, fotoğrafın altındaki "Türün Detaylı Bilgisi" butonu tamamen gözümden kaçmış. Bu durumda bahsettiğim "link" e gerek kalmıyor. Tarayıcı /bilgisayar kontrolünü de yapacağım. Bilgilendirme için teşekkürler. Selamlar.

furtun furtun 11.04.2019 12:42:00

Ulusoy bey merhaba, sorun büyük ihtimalle sizin bilgisayarınızdan/tarayıcınızdan kaynaklanıyor. Tarayıcınızın güncel olduğundan emin olun ve ara sıra belleğini sıfırlayın. Fotoğraf sayfalarından tür sayfasına gitmek için fotoğrafın altındaki -Türün Detaylı Bilgisi- butonunu kullanabilirsiniz. Selamlar

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT