TR EN
TR EN
Belgeli Tür 505
Fotoğraflar 92806
Gözlemler 9860
Videolar 1348

FORUM

Kertik 2019 İl Türleri

wiseguy72 wiseguy72 23.05.2019 19:44:00
İl türleri sayısına baktığım zaman İstanbul için şu anda 2019 için kaydedilen 242 tür görüyorum. Tür galeriden istanbul türlerini listelediğim zaman Kızıl Akbaba 2019 da kaydedilmemiş görünüyor, halbuki foto galeriden baktığım zaman Sayın Ahmet Özbaş, 12 Nisan tarihinde bu türü kaydetmiş ve sadece foto galeriye yüklemiş. İstanbul’da tür kaydı olan ama tür ekleden yüklenmediği için sayılmayan türler mevcut olabilir. Bu İstanbul ili için tespit ettiğim sadece bir örnek. Bu durumda İstanbul için tür sayısı 243 olması gerekmez mi?
Selamlar
Ömer

wiseguy72 wiseguy72 24.05.2019 12:27:00

Cevap için teşekkür ediyorum. Ben Ahmet Bey'den bilgilerini güncellemesini rica ettim. Selamlar.

UYEISLERI UYEISLERI 23.05.2019 21:16:00

Trakus, istatistiklerinde karşılaşılan en sık sorun üyelerin ilk başvuru yapıp sisteme dahil olurken, sistemin istediği bilgileri vermemesi ya da eksik girmesinden kaynaklanıyor. Şöyle ki; özellikle il bazlı istatistiklerde üyenin doldurması gereken kutucuklar boş bırakılıp adres bilgileri metin olarak girildiğinde sistem tür kaydını yapmış olsa bile türün nerede çekildiği bilgisi tanımsız kalıyor. Ahmet Özbaş beyin adres bilgileri de benzer hata içeriyor. Kendisi İstanbul adresini metin olarak girmiş. Yaşadığı il, sistem üzerinden işaretlenmemiş. Bu yüzden tür, İstanbul istatistiklerine yansımamış. Bu vesile ile adres bilgileri sistemin istediği şekilde girilmeyen üyelerimizden durumlarını güncellemelerini rica ederiz. Saygılarımızla

Yeni Türler, Belgeli Tür Adedi : 505  
Copyright TRAKUS © 2008 - 2024 Türkiye'nin Anonim Kuşları: Sponsor ESİT