Tabii ki kötü ve çirkin değilsiniz...ama çok oluyorsunuz artık çoook...:)) Genel ortalama gibi sıradan fotoğraflar yüklesenize...yok değerli türün 4K ları ,yok ters ışıkta ,yahut kompozisyon ağırlıklı şiirsel fotoğraflar...ne gerek var yani... Ben kendi adıma artık ''Has ''fotoğraf çekip yüklemeye gayret ediyorum.Şimdi siz has fotoğrafı da bilmezsiniz ;anlatayım... -Kesin dallama yöntemiyle kaydedilecek(=dal koyularak kuş çağırma) -Dal likenli olacak ,herhangi bir dal artık demode... -Sonsuz yeşil fon olmalı (azıcık dalgalı olabilir ,ama azıcık...) -Kuşun az da olsa bir hareketi yakalanmalı... -O kuşun aynı yer ve tünekte keydedilmiş en az 80.nci karesi olmalı... -Hem sizin kaç türünüz var ki Allah aşkına ;türünüz kadar konuşun kardeşim... Ben bayağı adapte oldum ,uygulmaya çalışıyorum ;iyi geliyor ,size de öneririm... (Şimdi yine birilerine gönderme yaptığımı zannedip günahımı alacaklar...valla kendi aramızda laflıyoruz ,yemin ederim kimselere gönderme filan söz konusu değil...) Işığınız bol ,lensiniz keskin olsun...modunuz hep -A- da kalsın...selamlar ,sevgiler...