önceki gün anasayfadaki atmaca ve bozkuyrukkakan fotoğrafımdan sonra, bu sefer de fotoforuma bugün yüklediğim şahkatal (babaşah) fotoğrafım da gitti... çaktırmadan veto mu yiyoruz...))
Benim de Bıyıklı Baştankara fotoğrafım 88 izlenmeye inmiş durumda. Dolayısı ile artık en çok izlenen fotoğrafım olma özelliğini yitirdi. Düzeltilebilir umarım.Yoğun emek harcayanlara teşekkürlerimle.
tanım yapıp bir de kritik yazınca 2 kez tanımlanmış görünüyorgörülen sorunları bildirirsek belki sizlere problemi düzeltme konusunda yardımcı oluruz diye yazıyorum
bir kere de yanlış tanı aldığında en azından benim, o tanıyı değiştirme imkanım yok
serhat beyşunu farkettimtür tanıtma yetkisi olan arkadaşlar:tür tanımını yapmadan fotoğrafa kritik yazdığında yükleyici ne tanı girmişse otomatik o tanı yapılmış oluyorahmet hocanın isketesi buna örnek
Ben de maille ataçladım son eklediğim fotoğrafımı...
benimde dağ kuyruksallayanım ve kaya çintem gitti:)yorum yapan arkadaşlardan özür dilerim...
gözlemler de gitmiş fatal error diyor
Ben Su Kılavuzu ve Pasbaş fotoğraflarımı gönderdim, selamlar...
Benim ve Korsan nında bir fotografı silinmiş ... yorumlarımızın sayısı da azalmış gibi geldi bana her neyse .... Sitede neler oluyor yöneticimiz uyuyor mu?
Site yönetimine bir sorum olacak bu sabah yüklediğim fotomu site değil fikret amca silmiş az önce yenisini yüklemeye calıştım ama bana sayfayı açıyor tüm bilgileri girmemi istiyor en son noktada yükle verisine girdiğim zaman bugün bir fotograf yüklediniz dedi ve günde bir adet yükleyebilirsiniz ded,ayrıca foto galeride en az 4 gün değilmiydi bu neden oluştu yardım edermisiniz.saygılarımla
Benim de son iki fotoğrafım gitmiş , birisi PASBAŞ, diğeri SU KILAVUZU ve bir sürü yorum da yok olmuş durumda...
mavigerdanım gitmiş benim de
Benimde kızılgerdanım görünmüyor.Selamlar.
Yahu bir kuş yükliyelim dedik kaçmış görenlerin dikkatine:))tarla çintesi.adres belli trakuş foto galeri.saygılarımla
Hani kuş fotografı çekiyoruz ama zaten çekerken çoğu kaçıyor ama bunlar trakus dan da uçup gidecekse yandık vesselam.Benim de Bahri gitmiş...Allahtan B.sayarımda duruyor.Yönetim üyelere birer fazladan foto yüklemesi hakkı tanısın artık bu sefercik...
Getti, getti gul gibi kizil sahinim gitti, gorenlerin ,duyunlarin veye yerini bilenlerin dikkatine, yavrumu ariyorum.:)
Benim de Köknar kargam uçmuş :)
yani eleştiriler de mi kayboldu? inşallah böyle bir şey olmamıştır, olduysa eleştiri yazan arkadaşlara çok ayıp olacak..((
Merhaba sevgili TRAKUŞ üyeleri,Fotogaleri de bir miktar fotoğraf kaybı yaşadık.Fakat fotoğrafların database kayıtları mevcut.Fotoğraflarınızı serkank@esit.com.tr mail adresine gönderebilirseniz siteye terkrar ekleyebilirim. (fotoğraflar toplu şekilde eklenecektir.)Fotoğraflarınızı gönderirken fotoğrafınızı kullanıcı adı ve tür adı olarak isimlendirmenizi rica ediyorum.selamlar.
benim de fotogalerideki alaca sinekkapan uçmuşş :)
son yüklediğim küçük ak balıkçıl fotoğrafım kayıp.yorum yapan değerli arkadaşlardan özür diliyorum.
benimde son iki fotom gitmiş hemde bir yıldızım :(
benim de yalıçapkını gitmiş dün yüklediğim.
sitede bir problem var galiba, sorunun ne olduğunu bilen var mı? zira fotoğraflarımın silindiğini anladım...
şimdi yeni fotoğraf yüklesem eskiler geri gelince silinirmiki...
son iki fotoğrafım maalesef gitmiş:(
benim de maskelim yok:) database ile ilgili bişey sanırım..
şimdi fotogaleriye fotoğraf yükleme kısmı açık acaba düzenlemeyi beklemeden fotoğraf yüklesekmi yavv...:)ama yıldız işi canımı sıktı ne güzel yüzbaşıydım onbaşı oldum:)
bendeki boz ördek tür sayfasına gitmiş ancak orda x şeklinde duruyor tıklayınca fotoğraf açılıyor: herhalde otomatik küçültme programında bir sorun olmuş diye düşünüyorum
Benim de son dun yukledigim Karatavuk fotografi yok olmus. :((Duzeltme imkani varmi ??
benimde bir yıldızım artı son fotoğrafım gitmiş neler oluyor yavvvv....:):):)
benimde son iki fotoğrafım yok !!!!